R RonaldocuMessi Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 68 26 Kasım 2022 #1 Daha ferah hissetirecek. Sivilcelere iyi gelecek. Gündelik kullanımlık bir sabun arıyorum. Kaliteli, etkili bir ürün arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2022
Daha ferah hissetirecek. Sivilcelere iyi gelecek. Gündelik kullanımlık bir sabun arıyorum. Kaliteli, etkili bir ürün arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
muhammetjanm Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #2 RonaldocuMessi dedi: Daha ferah hissetirecek. Sivilcelere iyi gelecek. Gündelik kullanımlık bir sabun arıyorum. Kaliteli, etkili bir ürün arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... aynen bana da lazımdı krem var istersen
RonaldocuMessi dedi: Daha ferah hissetirecek. Sivilcelere iyi gelecek. Gündelik kullanımlık bir sabun arıyorum. Kaliteli, etkili bir ürün arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... aynen bana da lazımdı krem var istersen
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.352 Makaleler 4 Çözümler 39 26 Kasım 2022 #3 Neden sabun? Bu işi yapan temizleyici jeller ve köpükler de var. Yine de sabunun hissiyatını seviyorsanız Sebamed ürünlerini öneririm.
Neden sabun? Bu işi yapan temizleyici jeller ve köpükler de var. Yine de sabunun hissiyatını seviyorsanız Sebamed ürünlerini öneririm.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.267 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #4 Gano sabunu öneritim.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 26 Kasım 2022 #5 Hocam madem illa sabun istiyorsunuz, sivilce de var demişsiniz, o zaman kükürt sabunu tam size uygun. Biraz araştırıp iyisinden almanız daha iyi olur.
Hocam madem illa sabun istiyorsunuz, sivilce de var demişsiniz, o zaman kükürt sabunu tam size uygun. Biraz araştırıp iyisinden almanız daha iyi olur.
R RonaldocuMessi Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 68 26 Kasım 2022 #6 Evil Belief dedi: Neden sabun? Bu işi yapan temizleyici jeller ve köpükler de var. Yine de sabunun hissiyatını seviyorsanız Sebamed ürünlerini öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam iki farklı jel kullandım. İkiside bilinen markalardı. Bende işe yaramadılar maalesef. Yüzüm hemen yağlanıyor. Ondan dolayı her gün sabun ile yıkamaya karar verdim. Ondan dolayı sabun istedim. @Olga666 @WolreaG Teşekkür ederim. muhammetjanm dedi: aynen bana da lazımdı krem var istersen Genişletmek için tıkla... Krem kullanmayı sevmiyorum, yinede teşekkürler hocam. Son düzenleme: 26 Kasım 2022
Evil Belief dedi: Neden sabun? Bu işi yapan temizleyici jeller ve köpükler de var. Yine de sabunun hissiyatını seviyorsanız Sebamed ürünlerini öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam iki farklı jel kullandım. İkiside bilinen markalardı. Bende işe yaramadılar maalesef. Yüzüm hemen yağlanıyor. Ondan dolayı her gün sabun ile yıkamaya karar verdim. Ondan dolayı sabun istedim. @Olga666 @WolreaG Teşekkür ederim. muhammetjanm dedi: aynen bana da lazımdı krem var istersen Genişletmek için tıkla... Krem kullanmayı sevmiyorum, yinede teşekkürler hocam.