Yüz yağlanması nasıl engellenir?

Arda1406

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim yuzum cok yağlanıyor. Yuzumu sabunla yikadiktan en fazla yarim saat sonra eskisi gibi oluyor bunu nasıl geçirebilirim? Var mi bildiginiz krem maske vs gibi urunler?

Bende aynı şeyden muzdaripim hocam yememe dikkat edip yüzümü sıcak suyla veya çok soğuk suyla yıkamazsam baya azalıyor ama yinede var. İşlenmiş gıdaları ve abur cuburu azaltın.

Arkadaşlar merhaba. Benim yuzum cok yağlanıyor. Yuzumu sabunla yikadiktan en fazla yarim saat sonra eskisi gibi oluyor bunu nasıl geçirebilirim? Var mi bildiginiz krem maske vs gibi urunler?
Bende yağlı bir yüze sahibim. Önceden sivilce karşıtı jel kullanıyordum fakat sivilcelere pek etki ettiği söylenemez. Fakat yüzümü kurutup gün boyu yağlanmıyordu. Ayriyetten de ufaktan yanma hissi ve kaşıntı olmuştu ondan sonra kullanmayı bıraktım. Ürün linkinide koyuyorum bakmak istersin belki diye.

Doktora gidin bence, belki bu yağlanma normal diyecek, fazlaysa da krem verir. Ama şu sabunu öreririm genel kullanım olarak duşta hem kafana hem yüzüne kullanabilirsin ben kullanıyorum şu an harika sabun. Migros'da var.

1726842026998.png

Muhtemelen saçın yağlandığı için öyle oluyor. Bunun bir çözümü yok tamamen genetik. Her gün duş alacaksın veya saçını yıkayacaksın. Sadece yüzünü yıkamak çözüm değil çünkü yağın kaynağı yüzün değil, kafan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı