Arkadaşlar selam Epic Games üzerinden 2 oyun satın aldım ve yüzde 20 geri bakiye aldım. Ben bu bakiyeyi biriktirip diğer satın alacağım oyunlar için kullanabilir miyim?
Amacı o zaten. Ne zaman bizdeki bu parayı alacak bilen var mı bu arada, harcamiyorum ben.
Satın alımdan 25 ay sonraAmacı o zaten. Ne zaman bizdeki bu parayı alacak bilen var mı bu arada, harcamiyorum ben.
Alabilirsiniz ancak benim geçenki alışverişimin bakiyesi 1 hafta falan sonra gelmişti.
Evet EA Play üyelikleri hemen gelmişti oyun iadesi sonradan geldi. Bir de size şey soracağım şu anda 27 Kasım'a kadar epic indirimleri var, indirimdeki oyunlar o güne kadar aynı mı kalacak yoksa şu anda indirimde olmayan bir oyun o tarihe kadar indirime girebilir mi?Hocam abonelik vs değilse zaten bir 10-14 gün sonra ekliyorlar. Eğer abonelik ve oyun içi para ise direkt ekleniyor.
Evet EA Play üyelikleri hemen gelmişti oyun iadesi sonradan geldi. Bir de size şey soracağım şu anda 27 Kasım'a kadar Epic indirimleri var, indirimdeki oyunlar o güne kadar aynı mı kalacak yoksa şu anda indirimde olmayan bir oyun o tarihe kadar indirime girebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.