Yüzme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha fazla  
Evet... Yüzmek pek bahsi geçmeyen bir konu ancak bence yüzmek hem eğlenceli hem sağlıklı hem huzur verici. Gelin konuşalım yüzme alakalı. Herhangi bir ustalığım hatta bilgim olduğundan değil, yapmayı sevdiğimden konuşuyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Ben pandemiden önce Adana Büyükşehir Belediyesi'nde lisanslı yüzücüydüm, 8 defa eğitimini aldım ve çok severim yüzmeyi. Ancak araya pandemi girdi, karantina falan derken ara vermek zorunda kaldım, geri de başlayamadım henüz. Yeniden başlamayı çok isterim ancak okul, sınavlar falan derken geçti gitti. Yazın tekrar başlamayı düşünüyorum, çok güzel bir spor bence. Bi tek balıklama atlamayı beceremiyorum ancak onun dışında bir sürü stilde yüzebiliyorum ve suyun altında 1 dakikaya yakın nefesimi de tutabiliyordum en son, son zamanlarda hiç deneyemedim :)

Ben sevmiyorum yüzmeyi. Niye yüzüyoruz balık mıyız biz :D?
Niye koşuyoruz çita mıyız biz? Niye konuşuyoruz papağan mıyız biz? Niye zıplıyoruz kanguru muyuz biz? (!)

Yüzmeyi severim bana göre en sağlıklı ve vücuda iyi gelecek spor yüzmedir, yazın denizde diğer kalan aylarda ise bazen havuzda yüzerim havuzda yüzmek su ile dövüşmek gibi bir şey suya karşı koyman gerekiyor 😀 ama denizde öyle değil çok az efor harcayarak rahat rahat yüzüyorsun enerji tasarrufu sağlıyorsun yüzmenin yanında havuzun dibinede dalmaya çalışıyorduk dibe inince kulaklar acıyordu tabii.

Ben pandemiden önce Adana Büyükşehir Belediyesi'nde lisanslı yüzücüydüm, 8 defa eğitimini aldım ve çok severim yüzmeyi. Ancak araya pandemi girdi, karantina falan derken ara vermek zorunda kaldım, geri de başlayamadım henüz. Yeniden başlamayı çok isterim ancak okul, sınavlar falan derken geçti gitti. Yazın tekrar başlamayı düşünüyorum, çok güzel bir spor bence. Bi tek balıklama atlamayı beceremiyorum ancak onun dışında bir sürü stilde yüzebiliyorum ve suyun altında 1 dakikaya yakın nefesimi de tutabiliyordum en son, son zamanlarda hiç deneyemedim :)
Hakkında hayırlısı olsun hocam öncelikle. Ben de kulaç dışında her şeyi yapabilirim ancak eksiğim kursa veya profesyonel herhangi bir şeye başvurmamak oldu. Kulaçta da iyi olsaydım kesinlikle yüzme ile ilgili bir bölüme giderdim. Şimdi üniversite sınavı ile boğuşuyorum. Tekrardan hayırlısı olsun size de.

Yüzmek güzeldir. Ama ben denizde yüzemiyorum.
Neden hocam sorabilir miyim? Korku mu?

Hakkında hayırlısı olsun hocam öncelikle. Ben de kulaç dışında her şeyi yapabilirim ancak eksiğim kursa veya profesyonel herhangi bir şeye başvurmamak oldu. Kulaçta da iyi olsaydım kesinlikle yüzme ile ilgili bir bölüme giderdim. Şimdi üniversite sınavı ile boğuşuyorum. Tekrardan hayırlısı olsun size de.

Neden hocam sorabilir miyim? Korku mu?

Yetersizlik galiba havuzda yüzebiliyorum ama deniz akıntısı beni aşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı