Estar Abi Centipat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 446 3 Ağustos 2022 #11 E siz kıza açılmışsınız. Kaybetmenin sorumlusu sizsiniz aslında. Açılırken kaybedebileceğinizi de bilmiyor muydunuz?
E siz kıza açılmışsınız. Kaybetmenin sorumlusu sizsiniz aslında. Açılırken kaybedebileceğinizi de bilmiyor muydunuz?
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 3 Ağustos 2022 #12 278240 dedi: Fiziksel zarar değil psikolojik zarar vericeksin kıza hem babası ne sıkıntı çıkarabilir ki öldürücek mi gelsin öldürsün yiyorsa. Genişletmek için tıkla... Psikolojik nasıl zararlar verebilirim örnek verir misiniz? Bu işleri bilmem pek.
278240 dedi: Fiziksel zarar değil psikolojik zarar vericeksin kıza hem babası ne sıkıntı çıkarabilir ki öldürücek mi gelsin öldürsün yiyorsa. Genişletmek için tıkla... Psikolojik nasıl zararlar verebilirim örnek verir misiniz? Bu işleri bilmem pek.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #13 Grindmentt dedi: Psikolojik nasıl zararlar verebilirim örnek verir misiniz? Bu işleri bilmem pek. Genişletmek için tıkla... Ugrasirsin yine boş ver sal gitsin diyom intikam işini boşver psikolojik zarar vereceksen asagilarsin da dürüst olmak gerekirse bir bokuna yaramaz.
Grindmentt dedi: Psikolojik nasıl zararlar verebilirim örnek verir misiniz? Bu işleri bilmem pek. Genişletmek için tıkla... Ugrasirsin yine boş ver sal gitsin diyom intikam işini boşver psikolojik zarar vereceksen asagilarsin da dürüst olmak gerekirse bir bokuna yaramaz.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 3 Ağustos 2022 #14 susgamer dedi: Ugrasirsin yine boş ver sal gitsin diyom intikam işini boşver psikolojik zarar vereceksen asagilarsin da dürüst olmak gerekirse bir bokuna yaramaz. Genişletmek için tıkla... Gerçi onun hakkında çok kritik bir bilgi biliyorum ve bunu söylersem saatlerce ağlar o, ama değer mi işte mevzu orada yani.
susgamer dedi: Ugrasirsin yine boş ver sal gitsin diyom intikam işini boşver psikolojik zarar vereceksen asagilarsin da dürüst olmak gerekirse bir bokuna yaramaz. Genişletmek için tıkla... Gerçi onun hakkında çok kritik bir bilgi biliyorum ve bunu söylersem saatlerce ağlar o, ama değer mi işte mevzu orada yani.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #15 Grindmentt dedi: Gerçi onun hakkında çok kritik bir bilgi biliyorum ve bunu söylersem saatlerce ağlar O, ama değer mi işte mevzu orada yani. Genişletmek için tıkla... Karaktersizlik olur.
Grindmentt dedi: Gerçi onun hakkında çok kritik bir bilgi biliyorum ve bunu söylersem saatlerce ağlar O, ama değer mi işte mevzu orada yani. Genişletmek için tıkla... Karaktersizlik olur.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 3 Ağustos 2022 #16 susgamer dedi: Karaktersizlik olur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısınız, o yüzden o bana zarar vermedikçe vermem diye düşünüyorum. susgamer dedi: Karaktersizlik olur. Genişletmek için tıkla... Ama ek olarak onu yaptığı karaktersizlik değil mi?
susgamer dedi: Karaktersizlik olur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısınız, o yüzden o bana zarar vermedikçe vermem diye düşünüyorum. susgamer dedi: Karaktersizlik olur. Genişletmek için tıkla... Ama ek olarak onu yaptığı karaktersizlik değil mi?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #17 Grindmentt dedi: Kesinlikle haklısınız, o yüzden o bana zarar vermedikçe vermem diye düşünüyorum. Ama ek olarak onu yaptığı karaktersizlik değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle de o karaktersizse sen de mi karaktersiz olacan yani onu dedim.
Grindmentt dedi: Kesinlikle haklısınız, o yüzden o bana zarar vermedikçe vermem diye düşünüyorum. Ama ek olarak onu yaptığı karaktersizlik değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle de o karaktersizse sen de mi karaktersiz olacan yani onu dedim.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 3 Ağustos 2022 #18 susgamer dedi: Evet öyle de o karaktersizse sen de mi karaktersiz olacan yani onu dedim. Genişletmek için tıkla... Karakteri düşürmeye gerek yok, o yüzden mantıklı gözle baktım, sağ olun.
susgamer dedi: Evet öyle de o karaktersizse sen de mi karaktersiz olacan yani onu dedim. Genişletmek için tıkla... Karakteri düşürmeye gerek yok, o yüzden mantıklı gözle baktım, sağ olun.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #19 Grindmentt dedi: Karakteri düşürmeye gerek yok, o yüzden mantıklı gözle baktım, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bence en mantıklısi sor direk neden böyle yaptın vs vs. her şeyi de anlat direk.
Grindmentt dedi: Karakteri düşürmeye gerek yok, o yüzden mantıklı gözle baktım, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bence en mantıklısi sor direk neden böyle yaptın vs vs. her şeyi de anlat direk.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 3 Ağustos 2022 #20 susgamer dedi: Bence en mantıklısi sor direk neden böyle yaptın vs vs. her şeyi de anlat direk. Genişletmek için tıkla... Denedim, ama kız yanıma yaklaşmıyor bile. Hayır keşke bir şey yapmış olsam da yaklaşmasa, bir şey de yapmadım. Yani bu konuda yemin edebilirim bile.
susgamer dedi: Bence en mantıklısi sor direk neden böyle yaptın vs vs. her şeyi de anlat direk. Genişletmek için tıkla... Denedim, ama kız yanıma yaklaşmıyor bile. Hayır keşke bir şey yapmış olsam da yaklaşmasa, bir şey de yapmadım. Yani bu konuda yemin edebilirim bile.