Yüzüstü bırakan kıza karşı ne yapılabilir?

@569801 yapacak bir şey yok vallahi ne deyim bir sure zorlanırsın alışırsın sonra arkadaş bulmak kolay benim de oldu böyle dönemler rahat çıkarsın önüne bak.

@569801 yapacak bir şey yok vallahi ne deyim bir sure zorlanırsın alışırsın sonra arkadaş bulmak kolay benim de oldu böyle dönemler rahat çıkarsın önüne bak.
Vallahi bıktım ama gittikçe deliriyorum, ya hayatıma çıkan her insan mı böyle olur ya? Vallahi artık imreniyorum insanlara, bir tane arkadaş çıksa hayatıma bende sakinleşeceğim ama çıkmadı gitti, çok denedim ama olmuyor hocam. Amacım kendimi acındırmak falan değil öyle anlaşılmasın lütfen.

Düzgün insanlar seç direk arkadaş falan olma tam tanımadan çok sinir bozucu bir durum biliyorum ben de.

Kıssasa kıssas...

Ya da direk hayatınızdan o kızı çıkarabilirsiniz

Kıssasa kıssas...

Ya da direk hayatınızdan o kızı çıkarabilirsiniz
Kız okuldan falan ayrıldı hocam, defoldu gitti anlayacağınız. Hem intikam gütmenin iyi bir şey olmadığını anladım, intikam karşınızdakini değil sizi bitiriyor bence.

Kız okuldan falan ayrıldı hocam, defoldu gitti anlayacağınız. Hem intikam gütmenin iyi bir şey olmadığını anladım, intikam karşınızdakini değil sizi bitiriyor bence.
İntikam iyi bir şey değildir bence büyüklük sizde kalsın derler ya onu yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…