Psikolojik nasıl zararlar verebilirim örnek verir misiniz? Bu işleri bilmem pek.Fiziksel zarar değil psikolojik zarar vericeksin kıza hem babası ne sıkıntı çıkarabilir ki öldürücek mi gelsin öldürsün yiyorsa.
Ugrasirsin yine boş ver sal gitsin diyom intikam işini boşver psikolojik zarar vereceksen asagilarsin da dürüst olmak gerekirse bir bokuna yaramaz.Psikolojik nasıl zararlar verebilirim örnek verir misiniz? Bu işleri bilmem pek.
Gerçi onun hakkında çok kritik bir bilgi biliyorum ve bunu söylersem saatlerce ağlar o, ama değer mi işte mevzu orada yani.Ugrasirsin yine boş ver sal gitsin diyom intikam işini boşver psikolojik zarar vereceksen asagilarsin da dürüst olmak gerekirse bir bokuna yaramaz.
Gerçi onun hakkında çok kritik bir bilgi biliyorum ve bunu söylersem saatlerce ağlar O, ama değer mi işte mevzu orada yani.
Kesinlikle haklısınız, o yüzden o bana zarar vermedikçe vermem diye düşünüyorum.Karaktersizlik olur.
Ama ek olarak onu yaptığı karaktersizlik değil mi?Karaktersizlik olur.
Kesinlikle haklısınız, o yüzden o bana zarar vermedikçe vermem diye düşünüyorum.
Ama ek olarak onu yaptığı karaktersizlik değil mi?
Karakteri düşürmeye gerek yok, o yüzden mantıklı gözle baktım, sağ olun.Evet öyle de o karaktersizse sen de mi karaktersiz olacan yani onu dedim.
Karakteri düşürmeye gerek yok, o yüzden mantıklı gözle baktım, sağ olun.
Denedim, ama kız yanıma yaklaşmıyor bile. Hayır keşke bir şey yapmış olsam da yaklaşmasa, bir şey de yapmadım. Yani bu konuda yemin edebilirim bile.Bence en mantıklısi sor direk neden böyle yaptın vs vs. her şeyi de anlat direk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.