Yuki taro GP 2 vs KTM Duke 125

TEKYOLDAŞATM

Yoctopat
Daha fazla  
Sıfır Yuki taro GP 2 ve 15 bin Km'de KTM Duke 125 arasında kaldım. A1 ehliyet için alıyorum, satarken fazla zorlamasın istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuki'yi de 10 bin km yapar satarsın racing mi istiyorsun yoksa naked mi kararını ver ona göre seçim yaparsın.

Hocam benim için fark etmez sıfır taro GP 2 de top Speed var iyi gidiyor KTM Duke 125 de kaliteli iyi marka diye 15 bin km de alınır diyosanız KTM'ye kayarım zaten GP 2 sıfır diye aklım karışık naked racing fark etmiyor bunlardan ikisi olsun yeter.

Duke alabilirsin ama uzun süre parça beklersinz Pulsar al geç malzeme kalitesi güzel satarken hızlı satarsan
Bajaj boxer 150CC 10k km
Pulsar 200ns 20k km
Yamaha R25 16k km
Yamaha NMAX155 7K km
Yamaha R25 yeni kasa 6K km kullanmış biri olarak söylüyorum.

Top speed falan boş boş işler inan. Duke 125.

Örneğin falanca çin markanın 250cc sıfır fiyatı 160 bin ve vade farksız 12 taksit yapıyor. Aynı paraya 10-20 bin km de temiz Duke 125 bulayım (özellikle vade farksız imkansız malesef) gözümü kırpmadan Duke alırım. Duke çok sağlam motor, 85 bin km gördüm ben ve çok hor kullanan birisinin yaptığı yoldu bu. Arka tekeri kaydırıp drift falan haşat ediyor motoru ama gene yürüyordu sıkıntısız ilginç bir şekilde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı