Yumruk atıldığında baş sağlanması neden olur?

mobius

Hectopat
Sert ve ileri doğru bir yumruk attığımda başımda o yönde sallanma gibi bir his oluyor. Beyin sarsıntısı falan olur diye çok korkuyorum. Bu konularda zaten takıntılı biriyim. Şu an başımın sol tarafı hafif bir şekilde ağrıyor, bu normal mi ve beynime zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi günler, sorununuz ile ilgili biraz düşündüm. Öncelikle, küçük de olsa beynin sallanıyormuş gibi hissetmesi çok normal. Bunun nedeni aslında beynin gerçekten az bile olsa sallanması. Fakat, bu inanılmaz düşük bir şans bile olsa, kafanın içindeki beyin-omurilik sıvısı az veya işlevini görmüyorsa, baş ağrısı, kulak çınlaması, beynin fazladan sallanması gibi sorunlar yaşanabilir. Siz yine de bir nörolog tarafından görüş alın. Geçmiş olsun. 😇

Hocam iyi günler, sorununuz ile ilgili biraz düşündüm. Öncelikle, küçük de olsa beynin sallanıyormuş gibi hissetmesi çok normal. Bunun nedeni aslında beynin gerçekten az bile olsa sallanması. Fakat, bu inanılmaz düşük bir şans bile olsa, kafanın içindeki beyin-omurilik sıvısı az veya işlevini görmüyorsa, baş ağrısı, kulak çınlaması, beynin fazladan sallanması gibi sorunlar yaşanabilir. Siz yine de bir nörolog tarafından görüş alın. Geçmiş olsun. 😇
Çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattınız, ben de bir şey olacak diye korkuyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı