Yumurtayı sevdiren tarif önerisi

3 tane yumurta kırıyorsun kaseye. Sonra içine birazcık lor peyniri atıyorsun çok atma ama çok az da atma neyse. Sonra karıştır karıştır sapsarı olsun o. Aç tavanın altını sıvı yağı koy kesinlikle sıvı yağı koy ondan sonra içine biber doğra biberleri at. Biraz kızarınca dök yumurtayı. Sonrasında yanlardan it çek bilmem ne yaparsın diye düşünüyorum. Sonra 2-3 dakikada olduktan sonra göm. Pul biber, kekik at. Tuz sakın atma.

Hocam ben yumurtayı bir kase de çırpıyorum. Daha sonra tavaya salça koyuyorum ve çırptığım yumurtaları içine atıyorum güzel oluyor.

Öncelikle protein alımı için yumurta yemek zorunda değilsin fakat yumurta içerdiği birçok mikro besin sayesinde mucizevi bir besin. Vücuduna fazlasıyla katkısı olacaktır. Güzel bir tarif istiyorsan öncelikle haşlanmış yumurtayı mı yoksa tavada yumurtayı mı daha çok seviyorsun? Ona göre yardımcı olabilirim.

Hocam haşlanmiş yumurtayı kesinlikle yiyemiyorum ama tavada bir nebzede olsa yerim.

Hocam haşlanmiş yumurtayı kesinlikle yiyemiyorum ama tavada bir nebzede olsa yerim.
Arkadaşların dediği gibi ya biberle ya da lor peyniriyle yemeni tavsiye ederim. Önceden düz haşlayıp üstüne pul biber atarım, o da güzeldi. Bu aralar lor peyniri ile yiyorum. Üzerine pulbiber veya kekik atarsan güzel olur.

Arkadaşlar yumurta yiyemiyorum ama yemek zorundayım protein alamıyorum. Güzel tarif önerisi olan var mı?

Pankek önerebilirim önce 100 gr pirinçunu nu bir kaba koy üstüne 3-4 yumurta kır sonra bir güzel çırp bunları bildiğin kek hamuru kıvamı alacak sonra evinde protein tozu varsa bir ölçek protein tozu at ben hem protein tozu hem de fıstık ezmesi atıyorum sonda bir 3 dk civarı daha karıştır tavayı hafif yağla yaklaşık 9 dakika en kısık ateşte pişirin yumurtayı düz yemektense bu şekilde pankek yapıp yerseniz daha fazla besin almış olursunuz daha doğrusu fazladan karbonhidrat ve protein almış olursunuz kaloriside bir hayli fazla. Üzerine pekmez vs dökebilirsin son olarakta

Yeni konular

Geri
Yukarı