Yunanistan gezisinde PS5 almak için tavsiyeler

MykPanda

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakında Yunanistan'a düzenlenecek bir okul gezisi var ve ben gitmişken yanıma fazladan euro alıp PS5 almak istiyorum. Nereden alabilirim? MediaMarkt'ta sıkıntı yaşar mıyım ve gümrükte paketi açıp ve paketlerini attıktan sonra bir sıkıntı çıkar mı? Yanıma ne kadar almalıyım?

Eğer tax free istiyorsan kutusunu açmaman lazım.
Tax freeye gerek yok diyorsan kutuyu aç konsolu kolu kabloları ve önemli kağıtları çantaya at gitsin.
Sıkıntı yaşamazsın.

Ama sıkıntı orada tax Free mağazayı orada nerede bulacağım MediaMarkt yok ambalajları atıp kutuyla getirsem sıkıntı olur mu?

Araştırmanız gerek ben yurt dışından hiç almadım buradaki fiyatlarla neredeyse aynı fiyata geliyor ve garantisi olmuyor eğer gezi için gidiyorsanız orası ayrı. Ambalajları atmadanda getirebilirsiniz %90 geçer. Tax Free verip kutu atma olayını ilk defa duyuyorum. Kutuyu atarsanız ileride satarken bir tık ucuza gider en kötü boş PS5 kutusu almanız gerekir.

Ama sıkıntı orda tax free mağazayı orda nerde bulcam mediamarkt yok ambalajları atıp kutuyla getirsem sıkıntı olurmu ?
1 Tax free bir mağaza değildir.
Tax free için kutuya dokunmamanız alırken tax free formunu almanız ve doldurmanız ardından havaalanından vergisini geri alma olayına denir.
2 Tax free istemiyorsanız dümdüz alıp çantaya atabilirsiniz. Sıkıntı çıkmayacaktır.

1 Tax free bir mağaza değildir.
Tax free için kutuya dokunmamanız alırken tax free formunu almanız ve doldurmanız ardından havaalanından vergisini geri alma olayına denir.
2 Tax free istemiyorsanız dümdüz alıp çantaya atabilirsiniz. Sıkıntı çıkmayacaktır.
Ben sadece Mediamarkt gidebilirim ordada tax free yok ben şey düşündüm satarken kutu lazım olduğu için kutuyu açıp kullanmış gibi yapsam geçermi.

Ben sadece Mediamarkt gidebilirim ordada tax free yok ben şey düşündüm satarken kutu lazım olduğu için kutuyu açıp kullanmış gibi yapsam geçermi.
Kanka sıkıntı yok uyuşturucu sokmuyorsun ülkeye.
Elinde kutusuyla uçağa binsen bile napıyorsun bile diyemezler.
Sana rahat olan hangisiyse onu yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı