Yurt dışı 15 Pro vs TR 12

XaresL

Centipat
Daha fazla  
Yurt dışı 15 Pro mu almak mantıklı yoksa TR 12 mi? Bütçe 25000 tavsiyeniz olursa Apple harici atmazsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yurt dışı 15 aldım Kıbrıs'tan 28K'ya, her türlü yurt dışını tavsiye ederim çünkü düşük sürüm aldığın zaman ileride sıkıntı çıkarır ya da pişman olursun. IMEI işleri de kolay zaten, telefonu aldığın yer geçici olarak sana 6 aylık aktarabiliyor, ya yazılımcı tanıdık olacak ya da en kötü açtırma parasını ödeyeceksin. Çalışarak ödersin sıkıntı olmaz

Ben yurt dışı 15 aldım Kıbrıs'tan 28K'ya, her türlü yurt dışını tavsiye ederim çünkü düşük sürüm aldığın zaman ileride sıkıntı çıkarır ya da pişman olursun. IMEI işleri de kolay zaten, telefonu aldığın yer geçici olarak sana 6 aylık aktarabiliyor, ya yazılımcı tanıdık olacak ya da en kötü açtırma parasını ödeyeceksin. Çalışarak ödersin sıkıntı olmaz.

Bende sizin gibi düşünüyorum alıp 4+4 geri kalan 4 ay da ikinci cihazima takacağım.

TR 12 alinmaz. Yurt dışı 15 Pro alin. Android alabilecekseniz S23 alin. İkisindende iyi.

S23 FE var bende zaten.

TR 12 alinmaz. Yurt dışı 15 Pro alin. Android alabilecekseniz S23 alin. İkisindende iyi.

S23 ne 15 Pro ne hocam 😂

15 Pro kesinlikle. Bendede 15 Pro Max var alacağın cihazın toplama olmamasına çok dikkat et. Yukardaki arkdaşın dediği gibi fiyat biraz fazla düşük.

Geri
Yukarı