Yurt dışı Android telefonlar için IMEI ücreti ödenir mi?

m_Er_T

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Romanya'dan Redmi Note 13 Pro almayı düşünüyorum Android telefonlar için de Apple gibi IMEI ücreti ödenip açtırılması gerekiyor mu? Ödeniyorsa da o kadar para ödememek için ne yapılmalı?

Merhaba Romanya'dan Redmi Note 13 Pro almayı düşünüyorum Android telefonlar için de Apple gibi IMEI ücreti ödenip açtırılması gerekiyor mu? Ödeniyorsa da o kadar para ödememek için ne yapılmalı?

Kullanımı bittikten sonra e-Devlet ile yine 500, 500 şeklinde 1000TL ile 2 ay kullanabiliyorsun sanırım, yani tam 10 ay kullanma hakkın oluyor.

Ücret ödememek için ya illegal şekilde açtırtabilir ya da ikinci bir telefon ile arama yapıp diğer telefona internet paylaşabilirsiniz.

Romanya'da o modeli kaç TL'ye alabiliyorsun?
IMEI kaydı yurt dışından alınan her telefon için gerekli ve fiyatı da maalesef her telefona aynı.
1200 Rumen Leyi çevir türk lirasına görürsün 9 bin tl diye hatırlıyorum ben hemde 256gb

İllegal yol ile açtırma yolları nedir?

1200 rumen leyi çevir Türk lirasına görürsün 9 bin TL diye hatırlıyorum ben hem de 256 GB.

İllegal yol ile açtırma yolları nedir?

IMEI atıyorlar kaçak telefonlara eğer atılamayan modeller ise mesela S24 Ultra gibi emin olmamakla beraber direnç ile kandırıyorlar diye biliyorum. iPhone modellerini ise kaçak yollarla açamıyorsunuz ne yazık ki.

Peki benim bide redmi note 11 telefonum vardı türkiyeden aldım türkiyede çalındı polise imeisini falan verdim şikayette bulundum ama telefonun imeisini falan değiştirebiliyorlar mı o telefondan umut kesilmeli mi yani o imei gitmiş midir? Yeni imei yapmışlar mıdır öyle birşey varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…