Yurt dışı Hong Kong iPhone 15 Pro (A3104) kutusunun arkası nasıl?

rspblind

Hectopat
Merhaba, bugün Kadıköy'den iPhone 15 Pro aldım, ancak cihazın toplama olduğunu ve sonradan kapalı kutu yaptıklarını başka bir satıcı yardımıyla öğrendim. O satıcı Hong Kong cihazı satıyordu ve cihazında kapsam süresi vardı, fakat benim aldığım cihazda kapsam süresi doldu yazıyordu. Satıcı, kutunun resmini istedi ve çakma olduğunu söyledi. Orijinal kutuda, kendisindeki gibi kenar kısmında A3104 yazması gerektiğini belirtti. Sizden ricam, A3104 modelini kullanan kişilerden kutunun arka kısmının görselini paylaşmalarını rica ediyorum (IMEI kısmını karalayarak).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün Kadıköy'den iPhone 15 Pro aldım, ancak cihazın toplama olduğunu ve sonradan kapalı kutu yaptıklarını başka bir satıcı yardımıyla öğrendim. O satıcı Hong Kong cihazı satıyordu ve cihazında kapsam süresi vardı, fakat benim aldığım cihazda kapsam süresi doldu yazıyordu. Satıcı, kutunun resmini istedi ve çakma olduğunu söyledi. Orijinal kutuda, kendisindeki gibi kenar kısmında A3104 yazması gerektiğini belirtti. Sizden ricam, A3104 modelini kullanan kişilerden kutunun arka kısmının görselini paylaşmalarını rica ediyorum (IMEI kısmını karalayarak).
15 Pro'nun toplama cihaz olma ihtimali çok düşük. Cihazı 3U Tools uygulaması ile kontrol edebilir misin?

Distribütörü dolandirmislar gibi görünüyor. Yine iyi satıcıya denk gelmişsin ki iade almışlar normalde açılmış kutunun iadesi zor tüketici haklarına gitsen bile bu konuda saticiyi haklı görürler.

Distribütörü dolandirmislar gibi görünüyor. Yine iyi satıcıya denk gelmişsin ki iade almışlar normalde açılmış kutunun iadesi zor tüketici haklarına gitsen bile bu konuda saticiyi haklı görürler.
Dolandırıcılık olduğu için, muhtemelen de fatura vs kesmediği için mecburen iade aldı. Şikayet ederim dediğin anda tutuşur bu tip insanlar ama arkadaşın dediği gibi muhtemelen satıcı da dolandırıldı bu olayda.

Dolandırıcılık olduğu için, muhtemelen de fatura vs kesmediği için mecburen iade aldı. Şikayet ederim dediğin anda tutuşur bu tip insanlar ama arkadaşın dediği gibi muhtemelen satıcı da dolandırıldı bu olayda.
Satıcının dolandırıldığını sanmam güvenlik etikletlerinden anlaşılıyor toplama olup olmadığı ucuza alıp satmaya çalışmıştır.

13,14 serilerinde oldukça fazla. Ama 15 serisinde pek toplama cihaza rastlamadım ben daha.

Hocam iki haftadır etrafta toplama cihaz dolanıyormuş orijinal satıcı bulmak zor o yüzden.

Yok hocam direk silahla bastım mekanı paramı aldım geri cihazıda verdim.

Son düzenleme:
Bende yeni aldım. Daha doğrusu getirttirdim A3104 modelinden. Bende de kapsam süresi doldu diyor. Ama 3UTools'tan kontrollerimi yaptım cihazın etrafına baktım ettim hiçbir sıkıntıya rastlamadım. Ayarlardan ilk pil kullanımına baktım benim cihazı açtığım tarihti. Yani cihazda herhangi bir sıkıntı yok. Zaten bunlar çift fiziki SIM olan model ve uluslararası bir garantisi bulunmuyor diye biliyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı