Kullanan biri olarak bahsettiğin yazılımların hepsi (OxygenOS, MagicOS, ıqoo UI ) kısa sürede stabilligini çabuk kaybeden yazılımlar bence.
Bana nedense al iki telefonu 7 sene kullan , samsung daha kullanılabilir geliyor en azından ilk 2 3 sene sonra bile böyle oluyor baktığım zaman ama 7 proyuda biraz inceledim suan gerçekten güzel bir cihaz.Testler ve genel kullanıcı deneyimleri tersini gosteriyor. Evet Honor daha dusuk guncelleme surelerine sahip olsa dedigin olabilirdi ama ikisi de 7 sene guncellemeye sahip. Iqoo nasıl kullandin mesela acaba Türkiye'de bile olmayan bir cihaz yurt dışı getiren bile cok cok az. One UI evet Android tarafinin en iyi yazilimlarindan bana görede ozellikle doluluk olarak ama hafiflik ve stabilite acisindan bahsettiklerimin gerisinde. Kendimde Samsung kullaniyorum ve bunlari soyluyorum.
Hocam, bende birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarda gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum.Gidip incele öyle karar ver, karşılaştır özelliklerini mağazalara gidip. Hangisi hoş gelirse onu al. Honor magic 7 pro öneririm ben, bir çok konuda daha iyi.
Hocam, birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarda gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum. peki siz bug oluyor veya nasıl bir hata ile karşılaştınız merak ettim çünkü telefonu alacağım en azından bilmek isterim yanlış anlamayın lütfen ayrıca bu yazdıklarımı sizden önceki arkadaşa da yazdım sizinde düşüncelerinizi merak ettim mantıklı olmaya ve belki detaylara takılıyorum ama paramın karşılığını almak istiyorum sadece çünkü uzun bir şekilde kullanırım genelde telefonları bundan önceki telefonum poco f1 7 yıl kullandım artık bataryası vefat etti.Her iki cihazı da kullanan biri olarak Honor Magic 7 Pro'nun her açıdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kamera, batarya, ekran, yazılım vs. olarak daha üstün hissettiriyor. Ayrıca videolardan kamera kalitesini tam olarak anlamak çok zor olduğu için bizzat görmek gerekiyor. Yazılım daha üstün derken şu anki 6.1'den bahsediyorum; zira çok bug içeren bir sürüm maalesef. 7.0'ı bu seride görmek gerek.
Birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarında gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum. Hocam, sizce de mantıken benim söylediğim gibi değil mi, ya da ben mi çok detaylı bakıyorum? Veya sizin hiç bu telefon ile deneyimleriniz oldu mu? Gerçekten söylediği kadar iyi mi? Dxomark sitesine baktım, ekran yorumlanmış ve fena da değil ama Magic 6 Pro'ya göre bir tık geride kalmış. Ayrıca kamera testleri yok hala ve olsa bile Dxomark ne kadar güvenlidir bilemiyorum. Hadi bunu geçtim, Samsung gibi sosyal medyada anlaşmaları var mı? Tamam, Samsung'dan veya iPhone'dan daha iyi kamera olabilir ama çektiğim fotoğrafları sadece ben güzel görebileceksem ne anlamı kalır ki kameranın iyi olması?Magic 7 Pro bircok konuda S25 Ultranın bile önünde. Yazilim olarak daha hafif bir yazilimi var 7 sene guncelleme alacagida dogrulandi. Kamera olarakta daha iyi. Performans olarak islemci olarakta daha onde. Magic 7 Pro alin gecin. Tek eksisi aksesuar destegi cok az. Birde tasarimi herkese hitap etmeyebiliyor.
Performans; S25u Snapdragon 8 Elite for Galaxy.
Ekran; S25u ekran 498 PPI 1440X3120.
Kamera; S25u 120 FPS 4K + 8K kayıt.
Honor'un onde olduğu yönleri; batarya, RAM 16 GB, fiyat.
Yazılıma gelince iOS ve One UI kadar stabil çalışan başka telefon yazılımı şu an yok.
Sosyal medya konusunda ben hiç bir sorun yaşamıyorum telefonum s25uHocam, bende birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarda gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum.
Hocam, birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarda gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum. peki siz bug oluyor veya nasıl bir hata ile karşılaştınız merak ettim çünkü telefonu alacağım en azından bilmek isterim yanlış anlamayın lütfen ayrıca bu yazdıklarımı sizden önceki arkadaşa da yazdım sizinde düşüncelerinizi merak ettim mantıklı olmaya ve belki detaylara takılıyorum ama paramın karşılığını almak istiyorum sadece çünkü uzun bir şekilde kullanırım genelde telefonları bundan önceki telefonum poco f1 7 yıl kullandım artık bataryası vefat etti.
Birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarında gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum. Hocam, sizce de mantıken benim söylediğim gibi değil mi, ya da ben mi çok detaylı bakıyorum? Veya sizin hiç bu telefon ile deneyimleriniz oldu mu? Gerçekten söylediği kadar iyi mi? Dxomark sitesine baktım, ekran yorumlanmış ve fena da değil ama Magic 6 Pro'ya göre bir tık geride kalmış. Ayrıca kamera testleri yok hala ve olsa bile Dxomark ne kadar güvenlidir bilemiyorum. Hadi bunu geçtim, Samsung gibi sosyal medyada anlaşmaları var mı? Tamam, Samsung'dan veya iPhone'dan daha iyi kamera olabilir ama çektiğim fotoğrafları sadece ben güzel görebileceksem ne anlamı kalır ki kameranın iyi olması?
Bu söyledikleriniz S24ultrada var ve bu sene çıkan Honor Magic 7 Pro da yok... Ekran çözünürlüğü zaten yok ama diğerleri güncelleme ile gelir mi bilmiyorum aslında beni en çok S24u ve Honor arasında bırakan durumda bu oldu ekranı geçtim Samsung özelliklerinin birçoğu honora gelir mi %50/%50 ayrıca sosyal medya paylaşımları nasıl YouTube o kadar video izledim ve 1 kişi haricinde hiçbiri bu konuyla ilgili içerik üretmemiş... Ama hepsi teknoloji içerik üreticileri sadece telefonu anlatıp duruyorlar... İnanın ne yapacağımı bilmiyorum alacağım ama sanırım S24 Ultra gibi düşünüyorum Honor ile ilgili ön yargımı giderecek veya sorularıma net bir yanıt bir şey bulsam Honor gerçekten güzel cihaz ve alabilme ihtimalim artacak.
Sosyal medya konusunda ben hiçbir sorun yaşamıyorum telefonum S25u.
Ufak örneklerle açıklamam gerekirse cihazı aldıktan ortalama 1-2 ay sonra gelen yazılım güncellemeleri çeşitli sorunlar çıkarmaya başladı. Misal herhangi bir uygulamaya girdiğiniz vakit ekranı alta ilk kaydırmanızda cihazı yeni açmış gibi tekleme yaşanıyor; henüz düzeltmiş değiller. Ana ekranda hızlıca ekranı alta çevirip sola veya sağa kaydırınca uygulama sayfaları arası geçiş yapacağına ana menüde sola kaydırınca gelen sayfaya geçiş yapıyor. Hızı 0.5'e dahi düşürsen animasyonlardaki o gariplik ve hantallık kendini gösteriyor. Bunlar ilk aklıma gelen ve güncellemeler ile gelen hatalar. 100x olayına falan takılmayın; sosyal medyada ay'ı çektim diyen elemanlar dışında o açıdan fotoğraf çeken pek kimse yoktur çünkü rezalet görünüyor. 25'e kadar gideri var yine de. Özellikle yazıları falan güzel odaklıyor. Özetle güncellemeler ile cidden çok bozular cihazı. 7.0 ile de düzelmezse kimseye bu bütçede önermem artık.Hocam, bende birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarda gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum.
Hocam, birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarda gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum. peki siz bug oluyor veya nasıl bir hata ile karşılaştınız merak ettim çünkü telefonu alacağım en azından bilmek isterim yanlış anlamayın lütfen ayrıca bu yazdıklarımı sizden önceki arkadaşa da yazdım sizinde düşüncelerinizi merak ettim mantıklı olmaya ve belki detaylara takılıyorum ama paramın karşılığını almak istiyorum sadece çünkü uzun bir şekilde kullanırım genelde telefonları bundan önceki telefonum poco f1 7 yıl kullandım artık bataryası vefat etti.
Birçok konuda iyi gibi duruyor Magic 7, fakat ekran çözünürlüğü S24U gibi değil. Birisi 1440x3120 (QHD+) piksel, diğeri 1280x2800 (FHD+) piksel. Ayrıca S24U, 4K 120 fps çekimler yapabiliyor. 8K kullanacağımdan değil ama geçen senenin amiral gemisi bunu yapabiliyorken, Honor işlemcisi bunu desteklediği halde bu özellik yok. Belki güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yani, kamera arayüzünde 1x, 2x, 3x, 6x var Honor'da ama Samsung 10x, 20x, 30x, 100x gibi kısayollar koymuş. Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Yapay zekası S24U kadar değil ama iPhone'dan bayağı iyi. Fakat 8 Elite işlemci ile neden yapay fotoğraf oluşturma veya çağrı aramalarında gerçek zamanlı çeviri özelliği yok? Yine güncelleme ile gelebilir ama ne malum geleceği? Ayrıca, kamera geçişlerinde Samsung'dan daha belirgin şekilde geçiş sağlıyor ve her geçişte farklı renkler sunuyor. Video çekiminde Samsung 20x veya iPhone 15x yapabilirken, Honor 10x yapabiliyor kağıt üstünde. Bazı özellikleri güzel, özellikle batarya ve hızlı şarj ama mantıklı düşününce yeni bir cihaz ama handikaplı şekilde yarım yamalak sunulmuş sanki. Bu eksikleri 7 yıl güncelleme ile tam bir telefon olacakmış gibi. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Sosyal medya paylaşımları herhalde Allah'a emanet, bilmiyorum. Hocam, sizce de mantıken benim söylediğim gibi değil mi, ya da ben mi çok detaylı bakıyorum? Veya sizin hiç bu telefon ile deneyimleriniz oldu mu? Gerçekten söylediği kadar iyi mi? Dxomark sitesine baktım, ekran yorumlanmış ve fena da değil ama Magic 6 Pro'ya göre bir tık geride kalmış. Ayrıca kamera testleri yok hala ve olsa bile Dxomark ne kadar güvenlidir bilemiyorum. Hadi bunu geçtim, Samsung gibi sosyal medyada anlaşmaları var mı? Tamam, Samsung'dan veya iPhone'dan daha iyi kamera olabilir ama çektiğim fotoğrafları sadece ben güzel görebileceksem ne anlamı kalır ki kameranın iyi olması?
Bu söyledikleriniz S24ultrada var ve bu sene çıkan Honor Magic 7 Pro da yok... Ekran çözünürlüğü zaten yok ama diğerleri güncelleme ile gelir mi bilmiyorum aslında beni en çok S24u ve Honor arasında bırakan durumda bu oldu ekranı geçtim Samsung özelliklerinin birçoğu honora gelir mi %50/%50 ayrıca sosyal medya paylaşımları nasıl YouTube o kadar video izledim ve 1 kişi haricinde hiçbiri bu konuyla ilgili içerik üretmemiş... Ama hepsi teknoloji içerik üreticileri sadece telefonu anlatıp duruyorlar... İnanın ne yapacağımı bilmiyorum alacağım ama sanırım S24 Ultra gibi düşünüyorum Honor ile ilgili ön yargımı giderecek veya sorularıma net bir yanıt bir şey bulsam Honor gerçekten güzel cihaz ve alabilme ihtimalim artacak.
Performans; S25u Snapdragon 8 Elite for Galaxy
Ekran; S25u ekran 498 PPI 1440x3120
Kamera; S25u 120 FPS 4K + 8K kayıt
Honor'un onde olduğu yönleri; batarya, RAM 16 GB, fiyat
Yazılıma gelince iOS ve One UI kadar stabil çalışan başka telefon yazılımı şu an yok.