yucelo98
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba sorumun forumda ya da baska yerde olacagını sanmıyorum o yüzden sormak istedim.
Elimde 3 fanlı ekran kartı ve Corsair RGB Delta var ve yurt dısına çıkacağım yakında, bunu satıp laptop almak da istemiyorum F/P olayından dolayı. Mini kasa alsam 3 fanlı sığmaz ya da sığan var mı ya da ekran kartını 2 fanlıya çevirip bir şey mi yapsam? Cebimden para cıksın istemiyorum ama aldıgım performansın da düsmesini istemiyorum. Buna dayanarak yorum yaparsanız sevinirim.
Şıklar:
-Kasayı bavula koy git.
-Performans düsse de laptop geç mobillik lazım olur amelelik yapma (bu kosulda da monitör götürmeyecegim icin oradan alacağım o problem degil)
-3 fanlı sığacak en kücük kasa önerisi.
-2 fanlı bir modele geç ekran kartım 5700XT 3 fanlı olan.
-Komple PC'yi sat boş işler bunlar yurt dısında kendini geliştirmeye odaklan
Elimde 3 fanlı ekran kartı ve Corsair RGB Delta var ve yurt dısına çıkacağım yakında, bunu satıp laptop almak da istemiyorum F/P olayından dolayı. Mini kasa alsam 3 fanlı sığmaz ya da sığan var mı ya da ekran kartını 2 fanlıya çevirip bir şey mi yapsam? Cebimden para cıksın istemiyorum ama aldıgım performansın da düsmesini istemiyorum. Buna dayanarak yorum yaparsanız sevinirim.
Şıklar:
-Kasayı bavula koy git.
-Performans düsse de laptop geç mobillik lazım olur amelelik yapma (bu kosulda da monitör götürmeyecegim icin oradan alacağım o problem degil)
-3 fanlı sığacak en kücük kasa önerisi.
-2 fanlı bir modele geç ekran kartım 5700XT 3 fanlı olan.
-Komple PC'yi sat boş işler bunlar yurt dısında kendini geliştirmeye odaklan