betasandro Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Dostlar selamlar, TR garantili degil de IMEI atilan telefonlarin hacklenme gibi bir olayi mumkun mu? Yani yurt dışı telefonlarin bir sakincasi var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Dostlar selamlar, TR garantili degil de IMEI atilan telefonlarin hacklenme gibi bir olayi mumkun mu? Yani yurt dışı telefonlarin bir sakincasi var mi?
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 26 Mart 2022 #2 Yasal bir işlem değil. Virüs girer mi bilemem ama sonuç olarak kanunlara uymuyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.250 Makaleler 3 Çözümler 195 26 Mart 2022 #3 Hacklenir, neden hacklenmesin?
A arnulfo.kayceon Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 541 26 Mart 2022 #4 Girilemeyen cihaz yoktur. Fakat bunun IMEI ile ilgisi nedir anlayamadım.
betasandro Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #5 askimcokpardon dedi: Yasal bir işlem değil. Virüs girer mi bilemem ama sonuç olarak kanunlara uymuyor. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Hacklenir, neden hacklenmesin? Genişletmek için tıkla... arnulfo.kayceon dedi: Girilemeyen cihaz yoktur. Fakat bunun IMEI ile ilgisi nedir anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Demek istedigim yaziliminda herhangi bir sey var midir? Ya da icindeki herhangi bir uygulamada
askimcokpardon dedi: Yasal bir işlem değil. Virüs girer mi bilemem ama sonuç olarak kanunlara uymuyor. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Hacklenir, neden hacklenmesin? Genişletmek için tıkla... arnulfo.kayceon dedi: Girilemeyen cihaz yoktur. Fakat bunun IMEI ile ilgisi nedir anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Demek istedigim yaziliminda herhangi bir sey var midir? Ya da icindeki herhangi bir uygulamada
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 26 Mart 2022 #6 betasandro dedi: Demek istedigim yaziliminda herhangi bir sey var midir? Ya da icindeki herhangi bir uygulamada Genişletmek için tıkla... Atan kişiye kalmış bir şey ama yüksek ihtimal sıkıntılı.
betasandro dedi: Demek istedigim yaziliminda herhangi bir sey var midir? Ya da icindeki herhangi bir uygulamada Genişletmek için tıkla... Atan kişiye kalmış bir şey ama yüksek ihtimal sıkıntılı.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.333 Makaleler 3 Çözümler 84 26 Mart 2022 #7 IMEI atanlar çaktırmadan hackleyebilir. Onun dışında IMEI başka yazılım başka olduğu için sanmıyorum.
IMEI atanlar çaktırmadan hackleyebilir. Onun dışında IMEI başka yazılım başka olduğu için sanmıyorum.