Yurt dışı IMEI kayıtlı Redmi 9'a güncelleme gelir mi?

Telefon bu;
Arkadaşım için soruyorum, merak etmiş. Ben olmaz dedim ama yine de yaz dedi.
Gelirse, yüklerse IMEI gider mi?
Çok saçma bir soru biliyorum.

Telefon bu;
Arkadaşım için soruyorum, merak etmiş. Ben olmaz dedim ama yine de yaz dedi.
Gelirse, yüklerse IMEI gider mi?
Çok saçma bir soru biliyorum.
Gelir hocam tabii ki yurtdışı kayıtlı ise telefonda twrp yüklüdür. Güncelleme işlemlerini twrp üzerinden yapabilirsiniz herhangi bir şekilde imei gitme durumu yok. Telefonu sıfırlama durumunda telefon içerisinden değilde twrp üzerinden format data atarak sıfırlayın. Telefon içerisinde ki sıfırlama yerinden sıfırlarsanız imeiniz uçar.

Gelir hocam tabii ki yurtdışı kayıtlı ise telefonda twrp yüklüdür. Güncelleme işlemlerini twrp üzerinden yapabilirsiniz herhangi bir şekilde imei gitme durumu yok. Telefonu sıfırlama durumunda telefon içerisinden değilde twrp üzerinden format data atarak sıfırlayın. Telefon içerisinde ki sıfırlama yerinden sıfırlarsanız imeiniz uçar.
Hocam Mediatek işlemcili olduğu için Twrp yüklenmemiştir diye tahmin ediyorum, çünkü Mediatek işlemcili telefonlarda imei üzerine imei yazmaya gerek yoktur. Mediatek işlemcili telefonlarda imei atmak basittir. Eğer imei üzerine yazılmamış ise format imei'yi silmeyecektir.

Hocam Mediatek işlemcili olduğu için Twrp yüklenmemiştir diye tahmin ediyorum, çünkü Mediatek işlemcili telefonlarda imei üzerine imei yazmaya gerek yoktur. Mediatek işlemcili telefonlarda imei atmak basittir.
Evet haklısınız rahat bir şekilde ota üzerinden güncellemeleri alabilir arkadaşınız bildiğim kadarıyla mtk işlemcilerde içeriden sıfırlama olsa bile imei uçmaz. Tabii eski modellerde öyleydi yeni nesillerde olan da var olmayan da var diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı