Yurt dışı IMEI kayıtlı telefon alınır mı?

Güncelleme önemli değil. Zaten xiaomi güncellemeyle performans düşüren bir firma. En iyisi kutudan çıkan yazılım olan hali.
O zaman öyle yaparım. Benim telefon ile aşırı bir işim yok zaten 5 yıldır Redmi 5 Plus kullanıyordum şarjı sıkıntı olmaya başlayınca değiştirmek gerekti. Güncellemem olur biter.

O zaman ben bir araştırıp kendim atmayı deneyeyim. Zaten 8 ay IMEI atmadan kullanılabiliyor sanırım ya da 120 gün.
8 ay kullanılabiliyor. Hatta telefoncudan alırken özellikle söyleyin herhangi bir işlem yapmadan versin. Hatta bunun için indirim de isteyin. Ben olsam 250 Lira kırardım.

8 ay kullanılabiliyor. Hatta telefoncudan alırken özellikle söyleyin herhangi bir işlem yapmadan versin. Hatta bunun için indirim de isteyin. Ben olsam 250 Lira kırardım.
Ya zaten telefona 4800 dedi içini açıp IMEI atmaya 300 dedi ama 5000 e hallederiz dedi. Bakalım 4700 e almaya çalışacağım.

Resmi kayıtlı ise alınır.
Resmi kayıt telefondan pahalı hocam.

Benlik bir durum yok telefonu kaçıran o. Kutulu imkansız ya adamlar kutulu getiremiyor ki. Şarj cihazını bile vermiyor siz çok iyi fiyattan almışınız.

Kutulu ve şarj cihazlı cihazı 225 dolara aldım. Aldığın kişiden kişiye değişiyor, farklı satıcılarla iletişim kurabilirsin.
Sahibinden'de oldukça fazla satıcı var, kulaklık bile veriyorlar.

Kutulu ve şarj cihazlı cihazı 225 dolara aldım. Aldığın kişiden kişiye değişiyor, farklı satıcılarla iletişim kurabilirsin.
Sahibinden'de oldukça fazla satıcı var, kulaklık bile veriyorlar.
Sahibinden'e güvenemiyorum adam taa Doğu'dan gönderiyor. Gönderdiği cihaz kullanılmış mı bir şey mi olmuş hiçbir güven yok. Geri gönderemezsin de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı