Yurt dışı iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?

BrkOz

Megapat
Daha fazla  
Yurt dışından iPhone 16 Pro almaya gidecektim ama Türkiye'den alıp, modem telefonla hiç SIM takmadan kullanmak mantıklı bir düşünceymiş gibi geliyor. Hem SIM kotası hiç açılmamış olacak, hem pasaport falan uğraştırmayacak. Sizce mantıklı mı?

Yurt dışından iPhone 16 Pro almaya gidecektim ama Türkiye'den alıp, modem telefonla hiç SIM takmadan kullanmak mantıklı bir düşünceymiş gibi geliyor. Hem SIM kotası hiç açılmamış olacak, hem pasaport falan uğraştırmayacak. Sizce mantıklı mı?
Evet, sim taksan bile 8 ay kullanırsın.

Yurtdışına çıkıp almaya kalksam yol parası ve başka masraflarla pahalıya geliyor. Adam sahibinden.com üzerinden Almanya'dan aldığı, kapalı kutu telefonu daha ucuza satıyor. Ben de gitmeden alacağım. Hat takmadan modem telefonla direkt kullanacağım.

Kişiye göre değişir. Ben İphone ile çok sık ticaret yaptığımdan ve yeni çıkan modellere çok cüzi rakamlar vererek edindiğimden yurt dışı işine girişmem misal. Öte yandan yok bilmem kaç ay şöyle kullan sonra şunu bunu yap öyle devam, yok yanında başka iphone telefon taşı falan benlik şeyler değil. Uğraşmam doğrusu. Bugün normal şekilde iphone 16 alsanız elinizde her zaman altın bilezik gibi duracak telefon, yarın öbürgün ister aldığınız paranın üstüne satın ister yeni modeli çıkınca üstüne ekleme yapıp yeni modele geçin. Ama yurtdışı telefonu o paralara satamayacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı