Yurt dışı iPhone 17 Pro Max alırken nelere dikkat edilmeli?

• Konuyu başlatan PDG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 39

PDG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da yazdım7 ne yapmalıyım? Tek SIM mi sağlam olur çift SIM'lerin toplama olduğunu duydum. Seri numaralarına da bakılıyormuş. A3526 gibi ülke kodları da varmış. Bir telefon alalım dedik 50 tane şey çıktı. Bu telefonu alırken neye dikkat etmeliyim? Kapalı kutu almayı düşünüyorum.

Merhaba. Başlıkta da yazdım7 ne yapmalıyım? Tek SIM mi sağlam olur çift SIM'lerin toplama olduğunu duydum. Seri numaralarına da bakılıyormuş. A3526 gibi ülke kodları da varmış. Bir telefon alalım dedik 50 tane şey çıktı. Bu telefonu alırken neye dikkat etmeliyim? Kapalı kutu almayı düşünüyorum.
Valla o kadar derdin üstüne 4 ayda kapalı kalcak. Tam bütçeniz nedir hocam? Birde android düşünür müsünüz? Çok yüksek ihtimalle o bütçedeki androidler çok daha iyi olacaktır. Düşünmüyorsanız bile yd android olarak bu bütçede Iphonedan her konuda kat be kat daha iyi olan bir android bulabilirsiniz. Onuda istemezseniz iphone çok satıp ünlü olduğu için dolandırıcılığı falan çok fazla oluyor. İşin kötüsü fotoğraflarda orijinaller olsa bile size sahte toplama vs. Gönderebiliyorlar. Tanıdık birinden falan alsanız daha iyi olur ya da bilen bilene baktırmak vs.

Vallahi o kadar derdin üstüne 4 ayda kapalı kalacak. Tam bütçeniz nedir hocam? Bir de Android düşünür müsünüz? Çok yüksek ihtimalle o bütçedeki Android'ler çok daha iyi olacaktır. Düşünmüyorsanız bile yurt dışı Android olarak bu bütçede IPhone'dan her konuda kat be kat daha iyi olan bir Android bulabilirsiniz. Onuda istemezseniz iPhone çok satıp ünlü olduğu için dolandırıcılığı falan çok fazla oluyor. İşin kötüsü fotoğraflarda orijinaller olsa bile size sahte toplama vs. gönderebiliyorlar. Tanıdık birinden falan alsanız daha iyi olur ya da bilen bilene baktırmak vs.

Android'den geçtim zaten iPhone tadını hiçbir Android veremiyor maalesef. Gidip görerek alacağım fakat bundan önce 15 Pro kullanıyordum sattığım adam AA sürüm falan dedi bunlar toplama olabilirmiş vs. dediği için bende şüpheye düştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı