Merhaba arkadaşlar, elimde yurt dışı iPhone 13 Pro Max var. Son 2 ay kaldı kapanacak. İnternet üzerinden IMEI uzattığını iddia edenler var, böyle bir şey mümkün mü? iPhone için bilenler yanıtlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, elimde yurt dışı iPhone 13 Pro Max var. Son 2 ay kaldı kapanacak. İnternet üzerinden IMEI uzattığını iddia edenler var, böyle bir şey mümkün mü? iPhone için bilenler yanıtlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Eğer elinde eski bir iPhone varsa (Türkiye'den) iCloud'ları birbirine bağla ve eski iPhone'a SIM kart tak, böylece arama falan geldiğinde yeni iPhone'unda da çağırları falan yanıtlayabilirsin.
Eğer elinde eski bir iPhone varsa (Türkiye'den) iCloud'ları birbirine bağla ve eski iPhone'a SIM kart tak, böylece arama falan geldiğinde yeni iPhone'unda da çağırları falan yanıtlayabilirsin.bu yöntemi biliyorum da imeil uzatma gerçekten var mı onu merak ediyorum
Uzatma olayı yok hocam. Uzatma yaptığını iddia edenler sisteme klon IMEI atanlar oluyor. Sistem de bunu fark ediyor ve kalıcı olarak IMEI siliyor. 13 Pro Max gibi cihazı çöp etmek isteyeceğinizi düşünmüyorum.