Yurt dışı iPhone nasıl satılır?

Syrandmare

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci

Anakart: Asus Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket

Ekran Kartı: Asus Dual GeForce RTX 4060 V2 OC DUAL-RTX4060-O8G-V2 8GB GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Bulk Gaming

Bellek: XPG Lancer RGB Black 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram

SSD: Patriot P320 512GB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD

PSU: Asus TUF-GAMING-750B 750W 80 Plus Bronze

Sıvı Soğutucu: Corsair H100 RGB
Meslek
Mütercim Tercüman
Merhaba. iPhone 12 Pro Max olan telefonumu satmak istiyorum yurt dışından aldım hattı, parasını vererek açtım geçen yılın ocak ayında açtırdım hattı, yurt dışı telefonunda hattı açtırırsak başka bir hat kullanılmıyor diye biliyorum. Kullanılması içinde 3 yıl daha geçmesi gerektiğini biliyorum ama 3 yıl daha beklemek için zamanım yok, bu telefonu kendi hattım ile sarı sitede satabilir miyim satarsam bir sıkıntı çıkar mı acaba?

Hattın ile satarsan sıkıntı çıkabilir he sadece cihaz satarım dersen 8.000-10.000 arası eğer çok temiz ise satabilirsin.

Nasıl bir sıkıntı ile karşılaşabilirim bilginiz var mı?

2023 Ocak ayında açtırdıysanız 1 Ocak 2026'da tüm hatlara açılır ve TR cihazları ile aynı paraya satabilirsiniz. Zaman ayarlasanız çok iyi olurdu. Şu an da satarsınız, Alacak arkadaşla anlaşacaksınız o kişi cihaz TR cihazı olana kadar sizin üzerinize olan kontörlü bir hat kullanacak. Okeyse eğer olur. Başka türlü satamazsınız. Böyle satsanız da kaymağını öbür sahibi yer sonra.
Ekleme: Dilersen IMEI kaydını e-Devlet üzerinden iptal ettir. O zaman 8 ay her kişinin hattıyla çalışır. Alacak kişi herhangi bir kayıtsız yurt dışı cihaz alıyormuşçasına alır.

Sarı siteye ilanın sonuna YD. Yazarak satabilirsin. Yurtdışı şeklinde yazarsan site ilanı kabul etmiyor. Ayrıca çokta rahat bir şekilde satabilirsin ben daha geçenlerde sattım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı