Yurt Dışı Kayıtlı Telefon Alınır mı?

Yani annem gidip bu telefonu aldıktan sonra bir yere IMEI kaydettirip sonra gönül rahatlığıyla kullanabilir anlamına mı geliyor?

Yani şimdi annem güvenle o Redmi Note 8 Pro'yu alabilir mi?

Hocam bunu biraz daha açar mısın?
Eki Görüntüle 682820

Hocam kolaysa kaydedin tabii en garantili yolu ama, yeni telefon parasına; 1800 TL civarı. Alın kapanırsa (sanmam, zor ama) IMEI atılır o telefona, sıkıntı olmaz. Rahatlıkla alabilirsiniz. 😁 Bu arada ne karara buldunuz?

Hocam iOS kullanıyorsunuz çok iyi biliyorusunuz maşallah :)

Hocam Kıbrıs bu konuya dikkat ediyor ama burası o kadar dikkat etmiyor, bana 6 ay sonra mesaj geldi, mesaj geleli 2 ayı geçti daha kapanmadı. 😁

Takıp kullanabilirsiniz. 😁
Kıbrısta kayıt olayı yok. Kayıt olayı dünya ülkeleri arasında sadece Türkiye’de var.

Kıbrısta kayıt olayı yok. Kayıt olayı dünya ülkeleri arasında sadece Türkiye’de var.
Var hocam kayıt sistemi, biz babamın telefonunu kaydettirdik. Biz gidince de mesaj geliyor, ama kayıt pahalı değil iPhone 5’i 300 TL’ye kaydettirmiştik. 😁 Orası için pek bir anlam ifade etmiyor ücret. 😁

Var hocam kayıt sistemi, biz babamın telefonunu kaydettirdik. Biz gidince de mesaj geliyor, ama kayıt pahalı değil iPhone 5’i 300 TL’ye kaydettirmiştik. 😁 Orası için pek bir anlam ifade etmiyor ücret. 😁
Çok uzun zamandır KKTC’de ikamet ediyorum ne ben ne de çevremden biri böyle bir durum ile karşılaştı. Kasko gibi farklı durumlar için yaptırmış olmayın. Dediğim gibi ne ben ne de çevremde denk gelmedim.

Çok uzun zamandır KKTC’de ikamet ediyorum ne ben ne de çevremden biri böyle bir durum ile karşılaştı. Kasko gibi farklı durumlar için yaptırmış olmayın. Dediğim gibi ne ben ne de çevremde denk gelmedim.
Kayıtlı telefon alıysanız olmaz hocam, ikamet ediyorsanız zor denk gelirsiniz zaten. 😁 Hayır kasko değil, BTHK ile hallettik. 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı