- Makaleler
- 14
Aynen öyle oluyor çünkü.Adını tartışacağız demedim ki. Kaçak denilince insanlara sanki bu cihazlar tırlarla gizli saklı gümrükten geçiyormuş gibi geliyor.
Bence de fiyatı fazla.
Aynen öyle oluyor çünkü.Adını tartışacağız demedim ki. Kaçak denilince insanlara sanki bu cihazlar tırlarla gizli saklı gümrükten geçiyormuş gibi geliyor.
Öyle felan olmuyor hocam.Kaçak cihaz olmuyor bu cihaz.Aynen öyle oluyor çünkü.
Bence de fiyatı fazla.
Merkezinde bulunuyorum bu isin. Aynen de oyle oluyor. Telefonlar tir ve kamyon soforleriyle getirtiliyor.Öyle felan olmuyor hocam çoğunluk.
Bende gayet bu işle uğraştım.İnsanlar bunu sanki ****turucu getiriyorlarmış gibi düşünüyor.Evet yasal değil İMEİ Repair işlemi.Normalde İMEİ'si uçan cihazlara tekrar atılır.Ama cihaz orijinal.Konu neden buraya geldi anlamış değilim.Merkezinde bulunuyorum bu isin. Aynen de oyle oluyor. Telefonlar tir ve kamyon soforleriyle getirtiliyor.
IMEI Repair islemi yasaldir efendim.Bende gayet bu işle uğraştım. İnsanlar bunu sanki ****turucu getiriyorlarmış gibi düşünüyor. Evet yasal değil IMEI Repair işlemi. Normalde IMEI'si uçan cihazlara tekrar atılır. Ama cihaz orijinal. Konu neden buraya geldi anlamış değilim.
Hocam başka bir cihazın İMEİ'si ile yasal değildir.IMEI Repair islemi yasaldir efendim.
Yurt dışı cihaz. Ben artık yurt dışı cihaz almam.
Yurtdışı cihaz. Ben artık yurtdışı cihaz almam.
nedenVallahi bende almam telefondan bıktırıyorlar.
İMEİ kapanma gibi sorunlar olabilir.Bazı cihazlara atılmadığı için cihaz ellerinde kalmış olabilir.Bazı cihazlar içi açılıp direnç ile atılıyor,orada bir sorun olmuş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.