Yurt dışı POCO X6 Pro alınır mı?

Bütçe
13.000
Egemen_28 Hocam YD cihaz ile yaşanacak bir sürü problem var keza ben de kullanıyorum. 3 Cihaz kullanıyorum günlük hayatımda ve en problem çıkaran yd cihazım bana.

Egemen_28 Hocam YD cihaz ile yaşanacak bir sürü problem var keza ben de kullanıyorum. 3 Cihaz kullanıyorum günlük hayatımda ve en problem çıkaran yd cihazım bana.
Ailemden çok kişi yd cihaz aldı kimsede problem çıkmadı kullanıma göre değişir, bende de sorun yok.

IMEI attırabilirsin sonrasında telefon üzerinde ROM güncelleştirerek HyperOS'a geçebilirsin.

Hocam YD telefon satıyor kuzenim. İşlerin artıları olduğu gibi eksileri de mevcut. En büyük problem de güncelleme.
Evet haklısın babamın telefon hala MİUİ 14 te hyperos güncellemesi almadı imei yüzünden, bende bunu akıl ettim ve hyperos 2.0 güncellemesinden sonra imei atıcam.

Evet haklısın babamın telefon hala MİUİ 14 te hyperos güncellemesi almadı imei yüzünden bende bunu akıl ettim ve hyperos 2.0 güncellemesinden sonra imei atıcam.
Ek olarak cihaz sorunlu ayıplı çıkarsa elinizde patlar. Tüketici hakemiyetinden feragat etmeniz gerekiyor. Bende bulunan xiaomi 14 kamerası titriyor. Satıcı umursamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…