Yurt dışı S23 Ultra veya S24 Ultra vs TR S24 FE

Bütçe
30000

Bilmiyordum hocam kusura bakmayın. S22'den sonra öyle sandım. 30k bütçeniz varsa bana kalırsa az daha artırıp TR S24 almak daha mantıklı Amazon'da şu an 33K diye biliyorum dün görmüştüm zam gelmişse bilemiyorum.

Ne kusuru, sorun değil.

Hocam,
fakat bütçe 39 bin TL olursa,

Hocam almışken uzun süreli kullanmayı planlıyorum, sizce yaklaşık 1 senesi kalmış S23 Ultra'yı almak ne kadar mantıklı olur?

Hocam almışken uzun süreli kullanmayı planlıyorum, sizce yaklaşık 1 senesi kalmış S23 Ultra'yı almak ne kadar mantıklı olur?

Hocam bence güncellemeyi umursamıyorsanız S23 Ultra çok güçlü bir telefon. Size nereden baksanız benim gözümde 3-4 sene götürecektir.

Düz S24 gayet güzel aslında ancak kamera konusunda tatmin edemiyor beni ne yalan söyleyeyim.

Güncelleme desteği olmasa bile uzun yıllar uygulama destekleri olur. Hala güzel bir süre götürecek güçlü cihaz diye düşünüyorum.

Düz S24 gayet güzel aslında ancak kamera konusunda tatmin edemiyor beni ne yalan söyleyeyim.

Aslında kamera lensleri olarak karşılaştırınca S23 ile S24'ün ultramodellerinde sadece 100X sensörü farklı geri kalan sensörler aynı. Yani sadece kamera odaklı olarak S23 Ultra alınıp 2-3 yıl idare edilebilir. Zaten Samsung S26 serisinde de hemen hemen aynı sensörleri kullancak.

Arkadaşlar teşekkür ederim cidden sağ olun var olun. Kafamdaki soru işaretleri kayboldu. Anlaşılan ay sonu S23 Ultra alacağım teşekkür ederim tekrardan

Arkadaşlar teşekkür ederim cidden sağ olun var olun. Kafamdaki soru işaretleri kayboldu. Anlaşılan ay sonu S23 Ultra alacağım teşekkür ederim tekrardan

Şimdikten hayırlı olsun hocam. Cihazı alınca nasıl ve iyi-kötü yanları ile ilgili bir yazı yazarsanız çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…