Yurt dışı Samsung'un orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Aliasdmkl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yurt dışı bir telefon almak istiyorum. Fiyatı biraz daha uygun piyasadan ama ekranda hasarlı tabii ondan dolayı da olabilir. IMEI sorgulayınca aşağıdaki gibi Samsung korea yazıyor. Bende Kore görünce replika olup olmamasından korktum. Elinde yurt dışı Samsung telefon olup sorgulayınca nasıl çıkıyor yani emin olmak istediğim orijinal cihazmı alacağım.
Screenshot_20241229-110714_Gallery.jpg

Arkadaşlar merhaba yurt dışı bir telefon almak istiyorum. Fiyatı biraz daha uygun piyasadan ama ekranda hasarlı tabii ondan dolayı da olabilir. IMEI sorgulayınca aşağıdaki gibi Samsung korea yazıyor. Bende Kore görünce replika olup olmamasından korktum. Elinde yurt dışı Samsung telefon olup sorgulayınca nasıl çıkıyor yani emin olmak istediğim orijinal cihazmı alacağım.Eki Görüntüle 2383884

Samsung zaten Kore firması.

Hocam zaten Samsung Güney Kore markası.
1735460695046.png

Hocam zaten Samsung Güney Kore markası.
Eki Görüntüle 2383890

Hocam peki replika cihazlarda IMEI sorgulayınca ne yazıyor? Çünkü S21'lerde gördüm, Vietnam malı replika yazmıştı adam. Normalde Vietnam'da Samsung'un üretim yeri var. Bende hatta A70 var faturalı yurt içi, üstünde Vietnam yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birden fazla ülkede üretebiliyorlar hocam. IMEI'den sahte olup olmadığını çıkartamazsınız. Orijinal bir Samsung telefonun IMEI'sini alıp ona yapıştırırlarsa ne yapacaksınız? Sadece IMEI'ye bakarak almayın.

Bende Note 20 var, bende de Korea yazıyor.

Screenshot_20241229_125733_Brave.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı