Yurt dışı Telefon alınır mı?

Hellw1n

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Etrafımdaki insanlar yurt dışından neredeyse yari fiyatına iPhone aliyorlar sorduğumda ise herhangi bir sorun yok sanki yurt içiymis gibi kullaniyosun diyorlar. Bu nasıl oluyor bilmediğim ne var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
45.614TL kayıt ücreti var. E-Devlet'ten kayıt ettiriyorsunuz BTK'ya.

Değer mi? Orasını bilemiyorum.

Kayıt ettirdikten sonra telefonu satamıyorsunuz diye biliyorum. Farklı bir SIM kartı ile çalışmıyor. Bilen birisi bilgilendirme yaparsa iyi olur.

8 ay kullanım oluyor bir de garantisi yok harici olarak başka fark var mı bilmiyorum. Şahsen ben yurt dışı telefon alsam yanımda TR IMEI sahip olan ikinci telefon bulundururum o telefon kapanınca hattı takacak telefon olmalı.

Arkadaşlar merhaba. Etrafımdaki insanlar yurt dışından neredeyse yari fiyatına iPhone aliyorlar sorduğumda ise herhangi bir sorun yok sanki yurt içiymis gibi kullaniyosun diyorlar. Bu nasıl oluyor bilmediğim ne var acaba?

Seneden seneye aynı telefonun farklı şeklini çıkaran bir markanın telefonunu almak için bu kadar uğraşa gerek yok diye düşünüyorum IMEI kaydı yaparsanız zaten satamazsınız zamanla o telefon elinizde kalır.

Yeni konular

Geri
Yukarı