Yurt dışı Xbox satın alma tecrübem

• Konuyu başlatan O.K91
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.282

O.K91

Picopat
Daha fazla  
Merhaba amazon.de ile Xbox aldım ve bu yazımı alacak olup endişelenenler için yol gösterici olması için açıyorum. Ek gümrük vergisi kalkmadan satın aldım Series S'imi. Kurlar daha yüksekti haliyle 3850 TL para ödedim. Dün 125 TL vergi iadesi aldım. Konsolun gümrük işlemleri için sadece DHL tarafından aranıp TC kimlik numaram alındı. Kargo çalışanları çok ilgililer zaten. Sorunuz varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkeye kaçak eroin sokar gibi oyun konsolu sokamaya çalışıyoruz.
Sadece oyun için değil, ne olacak bilmiyorum. Aylık biraz büyük miktarda kazanmama rağmen yetmiyor, Asgari ücretli insanları düşünemiyorum bile Allah yardımcıları olsun.

Şu anda alsak vergiler dahil kaç liraya gelir?

3400 TL sanırım amazon.de ile satın almadan önce ödeyeceğin miktarı görüyorsun ve sonrasındada iade alıyorsun zaten.
1-Sonradan gümrük vergisi alındı mı?
2- Tahmini kargo tarihi ne zaman?

Alınmadı ama satıcı Amazon'du üstüne iade aldım ve Microsoft sistemine konsolumu Türkiye olarak kayıt ettiğimde 2 yıl garantisi görünüyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı