Sensör sorunu vs. kronik sorunu var gibi cihazın hocam. Hala kararsızım hocamYa yurtdışı alıp Custom ROM atacagım ya da başka cihaz bilmiyorum. Sizce ne yapmak lazım?
Ben olsam yurt dışı mi 10t alırdım. Sorunsuz cihaz mı var.
İlk mi 6 aldığımda Ghost screen, çerçeve soyulması, mikrofon sorunu var deniyordu. Hiçbir sorun yaşamadım.
Ama yok ben sağlamcıyım dersen. Bütçen zaten 5k.
Daha önce de yazılan S20 FE alıp rahatına bak.
İşlemci bir tık kötü ama bu da olabilir Note seversen:
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Yine Xiaomi ama bunu da atacağım:
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Sensör sorunu vs kronik sorunu var gibi cihazın hocam hala kararsızım hocamya yurt dışı alıp Custom ROM atacagım ya da başka cihaz bilmiyorum sizce ne yapmak lazım
@Producer38 EU ROM olabilir. Çok tercih edilen orijinaline bağlı bir ROM. Ama bence ROM atmaya da gerek kalmaz.ROM atarsanız sizi hiç üzmeyecek bir cihaz.
Ben olsam yurtdışı Mi 10T alırdım. Sorunsuz cihaz mı var?
İlk Mi 6 aldığımda ghost screen, çerçeve soyulması, mikrofon sorunu var deniyordu. Hiçbir sorun yaşamadım.
Ama yok ben sağlamcıyım dersen, bütçen zaten 5K.
Daha önce de yazılan S20 FE'yi alıp rahatına bak.
İşlemci bi' tık kötü ama bu da olabilir Note seversen:
Yine Xiaomi ama bunu da atacağım:
Sensör sorunu ve hoparlörde konusurken gürültü sorunu var deniliyor hocam. Sanırım ROM atmak en iyisi. Fakat daha önce hiç ROM atmadım, yapabilir miyim bilemedimHocam S20 FE'de ekran ya da dokunmatik sorunu vardı, tam hatırlamıyorum.
F2 Pro ise güzel bir seçenek olur.
Hocam Mi 10T'nin kronik sorunu yok diye biliyorum.
Birçok kullanıcı birçok farklı şeyden sorun yaşıyor, bu her cihaz için geçerli.
ROM atarsanız sizi hiç üzmeyecek bir cihaz.
@Producer38 EU ROM olabilir. Çok tercih edilen orijinaline bağlı bir ROM. Ama bence ROM atmaya da gerek kalmaz.
Oyun oynayacaksanız Exynos 990'dan uzak durun öncelikle. Mi 10T yerine F3 alabilirsiniz. F3 için parlaklığı düşürme gibi bir sorun vardı, onun dışında önerim F3 olur.
Yurt dışı alınca global bir cihaz mı degil mi bunu nasıl anlarız. Sürekli IMEI düşme sorunu vs yaşar mıyız? Eski bir Android cihazın imesini attırsam sorun olur mu acaba?
Daha önce hiç ROM vs ugrasmadım kolaylıkla yapabilir miyim ayrıca ROM atınca Türkçe olarak kullanabiliyor muyum?
Yurt dışı alınca global bir cihaz mı degil mi bunu nasıl anlarız.
| G | Gobal versiyon |
| I | Hindistan versiyon |
| C | Çin versiyon |
| E | Çin versiyon |
Sorun yaşamasanız bile performans anlamında çok kötüdür, içerisinde bulunan donanımı tam anlamıyla size yaşayabileceğini sanmıyorum.
Ben PUBG'de 90 FPS alıyorum buna ne diyeceksin?
Yurt dışı ürünün IMEI kaydını yapmanız gerekir, IMEI kaydı için ücret ise 2006.2 TL'dir.