Yurt dışı yazılımlı Xiaomi 13T Pro alınır mı?

Fransali74

Decapat
Daha fazla  
Bu sitede yazılımlı yurt dışı 13T Pro var sizce alınır mı? Güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli duruyor, Google yorumları iyi ve gerçek duruyor. Facebook, Instagram profilleri var. Ayrıca Zeytinburnu'da kendi yerleri de var.

TR fiyatına çıktıktan sonra yurt dışı S23 Ultra alınıyor. Her türlü yurt dışı mantıklı gibi
Yurt dışı zaten mantıklı. Tr fiyatının hemen üstünde 14T pro var o yüzden dedim, karışık olmuş.
Yurt dışı zaten mantıklı. Tr fiyatının hemen üstünde 14T pro var o yüzden dedim, karışık olmuş.
14T pro alabilirsen güzel olur. Yoksa iyi 13T proda iyi.

Yurt dışı zaten mantıklı. TR fiyatının hemen üstünde 14T Pro var o yüzden dedim, karışık olmuş.

14T Pro alabilirsen güzel olur. Yoksa iyi 13T Pro'da iyi.

14T Pro çok iyi aslında ama o kamera tasarımı çok çirkin geliyor yoksa metal çerçeve, daha iyi kamera işlemci vs. Daha güzel. Sizin attığınız site hoşuma gitti. Artık bütçeme göre karar vereceğim teşekkürler

14T Pro çok iyi aslında ama o kamera tasarımı çok çirkin geliyor yoksa metal çerçeve, daha iyi kamera işlemci vs. Daha güzel. Sizin attığınız site hoşuma gitti. Artık bütçeme göre karar vereceğim teşekkürler
Ben site atmadım, yukarıdaki arkadaşa dedin sanırım. Bütçen hangisine yetiyorsa üzmez ikiside.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı