1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Kasım 2021 #11 Tezkerende seferberlik emri varsa çağırıyorlar diye bir şey vardı eskiden. Hala geçerliyse çağırabilirler.
Tezkerende seferberlik emri varsa çağırıyorlar diye bir şey vardı eskiden. Hala geçerliyse çağırabilirler.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 3 Kasım 2021 #12 Olası bir savaşta insanlar kullanılmayacağı için çağrılmazsın. Haberin bile olmayabilir ülkenin durumundan.
Olası bir savaşta insanlar kullanılmayacağı için çağrılmazsın. Haberin bile olmayabilir ülkenin durumundan.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 3 Kasım 2021 #13 hs5hbmTX9i9QjVb dedi: Hayir. Ben yolsuzluk yapan serefsiz politikacilarin ve bunlara oy verenlerin et kalkani olmak icin dogmadim. Genişletmek için tıkla... Savaşı vatanın için yapacaksın politikacılar için degil. Savaşmamak için bahane bunlar, şükür ki korkak olmayan vatanseverler bu ülke de bitmez.
hs5hbmTX9i9QjVb dedi: Hayir. Ben yolsuzluk yapan serefsiz politikacilarin ve bunlara oy verenlerin et kalkani olmak icin dogmadim. Genişletmek için tıkla... Savaşı vatanın için yapacaksın politikacılar için degil. Savaşmamak için bahane bunlar, şükür ki korkak olmayan vatanseverler bu ülke de bitmez.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.633 Çözümler 24 8 Kasım 2021 #14 Siz çağrılsanız da gelmeyin. Ayrıca sizin için o kadar sorunsa "vicdani red" başvurusu yapsaydınız daha da askerlikle işiniz olmazdı zaten. hs5hbmTX9i9QjVb dedi: Hayir. Ben yolsuzluk yapan serefsiz politikacilarin ve bunlara oy verenlerin et kalkani olmak icin dogmadim. Genişletmek için tıkla... Baby Boomers kuşağı bitmedi mi yahu?
Siz çağrılsanız da gelmeyin. Ayrıca sizin için o kadar sorunsa "vicdani red" başvurusu yapsaydınız daha da askerlikle işiniz olmazdı zaten. hs5hbmTX9i9QjVb dedi: Hayir. Ben yolsuzluk yapan serefsiz politikacilarin ve bunlara oy verenlerin et kalkani olmak icin dogmadim. Genişletmek için tıkla... Baby Boomers kuşağı bitmedi mi yahu?