4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 30 Ocak 2022 #11 Timur58 dedi: Dediğiniz saçma geldi bana hocam Almanya veya diğer ülkelerde yaşayanlar kafir oluyor o zaman zaten herkesin inancı kendinedir. Genişletmek için tıkla... Almanya'da yaşayan halam var normal bir Müslüman çocukları Allah var dediği için mutlu oluyor. Hayattan bir habersin.
Timur58 dedi: Dediğiniz saçma geldi bana hocam Almanya veya diğer ülkelerde yaşayanlar kafir oluyor o zaman zaten herkesin inancı kendinedir. Genişletmek için tıkla... Almanya'da yaşayan halam var normal bir Müslüman çocukları Allah var dediği için mutlu oluyor. Hayattan bir habersin.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #12 Ulunay dedi: Yurt dışında en büyük nefreti gene Müslümanlardan ve Türk olan azınlıktan göreceksin. Öncelikli korkman gerekenler onlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bir tanıdığım Almanya'da diyordu orda Türklere güvenme diyordu.
Ulunay dedi: Yurt dışında en büyük nefreti gene Müslümanlardan ve Türk olan azınlıktan göreceksin. Öncelikli korkman gerekenler onlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bir tanıdığım Almanya'da diyordu orda Türklere güvenme diyordu.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 826 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2022 #13 Herkesin inancı kendine arkadaşlar. Cübbeli ahmet hoca gibi gezmiyorsan dışarda çok kompleks bir olay olmadığı sürece bence sorun çıkmaz.
Herkesin inancı kendine arkadaşlar. Cübbeli ahmet hoca gibi gezmiyorsan dışarda çok kompleks bir olay olmadığı sürece bence sorun çıkmaz.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Ocak 2022 #14 Yurt dışındaki birçok insan inançlara bizim ülkemizden daha saygılı. Her köşe başında cami bulamazsın sadece o kadar.
Yurt dışındaki birçok insan inançlara bizim ülkemizden daha saygılı. Her köşe başında cami bulamazsın sadece o kadar.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #15 Kunget dedi: Yurt dışındaki birçok insan inançlara bizim ülkemizden daha saygılı. Her köşe başında cami bulamazsın sadece o kadar. Genişletmek için tıkla... Keşke bizim ülkemizde saygılı olsa. Birde hahaha atanlar neden atıyorlar anlamış değilim ortada komik bir durum görmüyorum ben. Son düzenleme: 30 Ocak 2022
Kunget dedi: Yurt dışındaki birçok insan inançlara bizim ülkemizden daha saygılı. Her köşe başında cami bulamazsın sadece o kadar. Genişletmek için tıkla... Keşke bizim ülkemizde saygılı olsa. Birde hahaha atanlar neden atıyorlar anlamış değilim ortada komik bir durum görmüyorum ben.
zweigo Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 215 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #16 Ortadoğunun dışında islamiyet çekmiyor diye biliyorum.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2022 #17 İnsanı rengine göre bile ayırıyorlar, dinine göre de ayıran vardır fakat Avrupa'da pek karışılmaz diye düşünüyorum, hatta Amerika, Avrupa gibi yerlerde namaz kılmak için özel yerler bile var. Fakat Avrupa'da Türklere karşı özel bir nefret var.
İnsanı rengine göre bile ayırıyorlar, dinine göre de ayıran vardır fakat Avrupa'da pek karışılmaz diye düşünüyorum, hatta Amerika, Avrupa gibi yerlerde namaz kılmak için özel yerler bile var. Fakat Avrupa'da Türklere karşı özel bir nefret var.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #18 İnancını kimseye söyleme içinde kalsın hocam söylemezsen bilmezler, kimse bilmek zorunda değil.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.753 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #19 Gizleyin. Evinizde cuma namazı ve gündelik namazı kılın o zaman bir şey olmaz.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 2 Şubat 2022 #20 Timur58 dedi: yurt dışı Müslüman'lar karşı hep nefret ediyorlarmış. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ben daha hic denk gelmedim
Timur58 dedi: yurt dışı Müslüman'lar karşı hep nefret ediyorlarmış. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ben daha hic denk gelmedim