E-sim kullanabilirsinizMerhaba arkadaşlar 2 günlüğüne yurt dışına çıkacağız arakadaşlarla. Bu süre zarfında telefonlarla internete veya konuşma hakkına nasıl sahip olabiliriz? Yurt dışı paketleri haricinde bir alternatifimiz bulunuyor mu?
Interneti cok yavas, 5G kanalindan alamiyorsunuz Turkcell kalitesiz oldugundan dolayi. Bazi ulkelerde de hic calismiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bunu. Ayni paraya local bir sim almak ya da direkt e-sim kullanmak cok daha konforlu ve hizli.Turkcell'de günlük ödeyerek kendi tarifenizi devam ettirdiğiniz bir sistem var. Ben Hollanda'da 8 gün öyle kullandım kendi numaramı ve internetimi. Özel bir kota olmuyor, paketiniz neyse onu kullanıyorsunuz. Ya da bir e-sim alacaksınız ama onlar genelde internet paketleri halinde oluyor.
Gittiğiniz yerdeki operatörlerden pasaportunuzla fiziksel sim kart alıp kullanabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar 2 günlüğüne yurt dışına çıkacağız arakadaşlarla. Bu süre zarfında telefonlarla internete veya konuşma hakkına nasıl sahip olabiliriz? Yurt dışı paketleri haricinde bir alternatifimiz bulunuyor mu?
Gidilen ülkeye göre değişir. Hollanda'da hiçbir problem yaşamadım ki hayat internet üzerinden dönüyor orada.Interneti cok yavas, 5G kanalindan alamiyorsunuz Turkcell kalitesiz oldugundan dolayi. Bazi ulkelerde de hic calismiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bunu. Ayni paraya local bir sim almak ya da direkt e-sim kullanmak cok daha konforlu ve hizli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.