Yurt dışında üniversite nasıl okunur?

altannn

Zeptopat
Daha fazla  
Güncel olarak herkesin fikirlerini almak istiyorum. Polonya, Çekya, Slovakya, Romanya gibi ülkelerde üniversite okumak istiyorum. Bölüm fark etmez ucuz yollu ve iş bulabileceğim bir bölüm istiyorum. Ama önemli olan konu nasıl gidebilirim? Aracı şirketler çok para istiyorlar. Bir de garantisi de yok. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Okullara mail attım ama çoğu basvuru ücreti olarak 80-100 euro istiyorlar. Bu konuda ne yapabilirim? Basvuru tarihleri yaklasanlar var. Baslamış olanlar var. Gidenlerden bir akıl almak istiyorum. Nasıl gittiniz? Neler yapmam lazım bu konuda?
Geçen yıl liseden mezun oldum, bu yıl mezun senemde bu fikir aklıma yattı.

Paran varsa Polonya mantıklı. Ama oradaki halk biraz ırkçı. İngilizce sorduğun soruya İngilizce bilse bile cevap vermiyorlar. Lehçe öğrenmen gerekiyor. Ben erasmus ile gitmiştim.

Güncel olarak herkesin fikirlerini almak istiyorum. Polonya, Çekya, Slovakya, Romanya gibi ülkelerde üniversite okumak istiyorum. Bölüm fark etmez ucuz yollu ve iş bulabileceğim bir bölüm istiyorum. Ama önemli olan konu nasıl gidebilirim? Aracı şirketler çok para istiyorlar. Bir de garantisi de yok. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Okullara mail attım ama çoğu basvuru ücreti olarak 80-100 euro istiyorlar. Bu konuda ne yapabilirim? Basvuru tarihleri yaklasanlar var. Baslamış olanlar var. Gidenlerden bir akıl almak istiyorum. Nasıl gittiniz? Neler yapmam lazım bu konuda?
Geçen yıl liseden mezun oldum, bu yıl mezun senemde bu fikir aklıma yattı.
Ajanslar var sınavsız parayla giriyorsun onlara bak. Benim kuzen Rusya ya arkadaşım Polonya ya gitti.
Ama bu şekilde gidilen yerden eğitim beklemeyeceksin tabii o ayrı.

Yeni konular

Geri
Yukarı