Kertenkele.2001 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 TR vatandaşıyım yurt dışında üniversite okuyorum fakat ÖTV'siz teknoloji alma haberlerini duyunca bende alabilir miyim diye düşünüyorum. Sizce alabilir miyim ÖTV'siz bilgisayar?
TR vatandaşıyım yurt dışında üniversite okuyorum fakat ÖTV'siz teknoloji alma haberlerini duyunca bende alabilir miyim diye düşünüyorum. Sizce alabilir miyim ÖTV'siz bilgisayar?
iskendersevenadam Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 Bence uğraşmaya değmez olduğun yerde alsanda mantıklı.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 20 Ağustos 2023 #3 iskendersevenadam dedi: Bence uğraşmaya değmez olduğun yerde alsanda mantıklı. Genişletmek için tıkla... Aynen çok daha mantıklı olur.
iskendersevenadam dedi: Bence uğraşmaya değmez olduğun yerde alsanda mantıklı. Genişletmek için tıkla... Aynen çok daha mantıklı olur.
Kertenkele.2001 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #4 iskendersevenadam dedi: Bence uğraşmaya değmez olduğun yerde alsanda mantıklı. Genişletmek için tıkla... Oldugum yer Azerbaycan burda TR'nin 1.5 kati fazla fiyatlar
iskendersevenadam dedi: Bence uğraşmaya değmez olduğun yerde alsanda mantıklı. Genişletmek için tıkla... Oldugum yer Azerbaycan burda TR'nin 1.5 kati fazla fiyatlar
iskendersevenadam Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 Kertenkele.2001 dedi: Oldugum yer Azerbaycan burda TR'nin 1.5 kati fazla fiyatlar Genişletmek için tıkla... Yurtdışı diyince Avrupada yada Amerikada yada en uzak ihtimal Japonya felan sanmıştım hayal kırıklığı oldu şuan acayip azerbaycan diyince
Kertenkele.2001 dedi: Oldugum yer Azerbaycan burda TR'nin 1.5 kati fazla fiyatlar Genişletmek için tıkla... Yurtdışı diyince Avrupada yada Amerikada yada en uzak ihtimal Japonya felan sanmıştım hayal kırıklığı oldu şuan acayip azerbaycan diyince