Yurt dışından 160 dolar değerindeki ayakkabı gümrüğe takılır mı?

furknkyw

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yurt dışından 160$ değerinde ayakkabı almak istiyorum ama biraz araştırdığımda 150€ olan üst limit 30€'ya düşmüş. Bu ürünü alsam gümrüğe takılır mı veya gümrük müşaviri tutman gerekir diyen kişiler var. Böyle bir yol mu izlemeliyiz yanıtlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrük müdürüne memuruna 160 dolarlık ayakkabı alıyorsun. Öyle bir vergi cıkartırki 160 dolarlık ayakkabıya dersinki kalsın. Gümrük müdür ü de senin ödediğin paraya bir güzel ayakabıyı giyer. 30 dolar üstü alışveriş TR de bitti artık.

Hocam tahminimce takılır. Ayrıca ne aldınız hocam öyle :) Ben 50 € ya skechers aldım. Bide nereden aldınız. Hangi ülke. Örn ben seneye Yunanistan'a tekrar tatile gideceğim. Ardından almanyaya geçip pc toplayacağım. Yani gidip kendiniz alın hocam. Hem tatil yaparsınız.

Öncelikle merhaba, yurt dışından 160$ değerinde ayakkabı almak istiyorum ama biraz araştırdığımda 150€ olan üst limit 30€'ya düşmüş. Bu ürünü alsam gümrüğe takılır mı veya gümrük müşaviri tutman gerekir diyen kişiler var. Böyle bir yol mu izlemeliyiz yanıtlarsanız sevinirim.

Nereden alacaksın? Ben yurt dışından getiren birisiyim, bilgim var.

Hocam tahminimce takılır. Ayrıca ne aldınız hocam öyle :) Ben 50 € ya skechers aldım. Bide nereden aldınız. Hangi ülke. Örn ben seneye Yunanistan'a tekrar tatile gideceğim. Ardından almanyaya geçip pc toplayacağım. Yani gidip kendiniz alın hocam. Hem tatil yaparsınız.
Hocam Türkiye’de satan hiçbiryer bulamadım bulsam dahi Türkiye’deki satıcılar öyle birşeyki 46 numara ayakkabı satmıyorlar Nike ve benzeri mağazalara gidincede klasik ürünler oluyor o yüzden yurtdışından almak istedim ve şuan tatile çıkacak zamanımda yok

Rusya hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı