Yurt dışından alınan iPhone 15 Pro, sıfır mı oluyor?

Ksmn24

Hectopat
Merhaba swap iPhone 15 Pro yurt dışı almak istiyorum. Ancak internette net bir şey bulamadım. Bu cihaz sıfır mı oluyor. Kimi yerde servis toplayıp gönderiyor şeklinde yazılar da okudum. Kafamı karıştırdı açıkçası. Aydınlatabilen olursa çok sevinirim.

Merhaba swap iPhone 15 Pro yurt dışı almak istiyorum. Ancak internette net bir şey bulamadım. Bu cihaz sıfır mı oluyor. Kimi yerde servis toplayıp gönderiyor şeklinde yazılar da okudum. Kafamı karıştırdı açıkçası. Aydınlatabilen olursa çok sevinirim.

Yurt dışı ürün alamazsın 30 euro sınır var.

Alırsan gümrük tekiler çöker telefona açık olmak gerekirse.

Yurt disindan sipariş vermiyor. Getirtenlerden aliyor ya da kendisi aliyor yurt disindayken. Olayi yanlış mi anladiniz? Türkiye'de dolu yurt disi telefon var.

Kaçak telefonla uğraşmaya değmez Apple zaten kötü bir marka telefonları da öyle 16 çıkarken resmen dalga geçmişler New New diye konuşuyorlar yapay zeka konusunu bile düzgün konuşamadılar.

Yurt disindan sipariş vermiyor. Getirtenlerden aliyor ya da kendisi aliyor yurt disindayken. Olayi yanlış mi anladiniz? Türkiye'de dolu yurt disi telefon var.

Taş devrinden kalma telefonların özelliklerini yeni diye iteliyorlar ayrıca.

Bazıları açıp yeniden kutuluyor.Bazıları parçaları degiştiriyor bazıları başka başka şey yapabiliyor.Bu yüzden alırken güvenilirligine bakmak lazım.

Yaklaşık 1 ay önce kadar s24 ultra aldım burdan isterseniz bakabilirsiniz:

Kaçak telefonla uğraşmaya değmez Apple zaten kötü bir marka telefonları da öyle 16 çıkarken resmen dalga geçmişler New New diye konuşuyorlar yapay zeka konusunu bile düzgün konuşamadılar.
Konuyla alakasini cozemedim. Ugrasacak bir sey yok. Eger ki guvenilir biriyse alir 8 ay kullanir geri kalan ay icin de yedek telefon kullanir.

Taş devrinden kalma telefonların özelliklerini yeni diye iteliyorlar ayrıca.
Bu konuda tamamen haklısın s24 ultra almak daha mantıklı ona göre.

Ek olarak Samsung seven birisiyseniz Samsung'da Apple'ın yolundan ilerliyor. Ayni kamera sensoru degismeyen batarya degerleri ve daha fazlasi. %10 islemci gelistirmesi ve bitti.

Süresiz bir telefon almak varken süreli telefona gerek yok.
Arada ciddi fiyat farki var. Kisiye gore degisecek bir sey. Benim icin cift telefon sorun degil. Yari fiyatina aliyorum neredeyse telefonu nasil olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı