Yurt dışından alınan üründe "Gönderi gümrükte tutuluyor" nedir?

Proudv2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından sürekli alışveriş yapan birisiyim ama bu ilk kez başıma geldi. Aldığım üründe 2 gündür hareket yok ve gönderi gümrükte tutuluyor diyor. Truck 17'den baktığımda da "alıcıya tebliğ gönderildi gönderi gümrükte tutuluyor" diyor sonuç olarak ürün gümrüğe mi takılmış? Eğer takıldıysa ne yapmam gerekiyor İstanbul'da yaşamıyorum kırsalda yaşıyorum. İşleyiş nedir? Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Sipariş ettiğim ürün:

Motosiklet Kaskı.

İnceleme altında olabilir veya belgeleri yetersiz olduğu için sipariş ettiğin siteden yanıt bekliyorlardır.

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum
İnceleme altında olabilir veya belgeleri yetersiz olduğu için sipariş ettiğin siteden yanıt bekliyorlardır.
Vergiyi alırken ödediyseniz belki ücret aktarılmamış olabilir ayrıca.
arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Vergiyi alırken ödemedim. Satıcı ürün ücreti yazdı diye biliyorum çünkü daha öncede alışveriş yapmıştım. Pekala sonuç olarak bu bir gümrüğe takılma mı değil mi acaba :/

Gümrüğe takılma durumu oluyor sipariş ettiğin siteyle iletişime geçmelisin.

Kardeşim selamlar paketin geldimi bende'de aynı sorun var.

selamlar, nedir son durum ?

Muhtemelen ürün ve alıcının pakete girdiği tutar uyuşmadığı için kargoyu bekletip size mektup gönderiyorlar. İçeriğinde durumu belirtip satın aldığınız yerden fatura ss i atıyorsunuz bir mail adresine ve ona göre vergilendirme yapılıp size gönderiliyor. Satıcılar düşük vergi ödememiz için paket dışındaki tutarı bazem düşük yazdığında olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…