Yurt dışından ekran kartı almak mantıklı mı?

Mansitak56

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bütcem kısıtlı oldugu yurt dışından ekran kartı almayı düşünüyorum ama ne olur? Amazon'dan almayı düşünüyorum. Amazon güvenilir ama getirirken ne gibi sorunlar olabilir? Direkt param boşa gidebilir mi? Gümrük vergileri vb. sıkıntılar çıkar mı yani? Yurt dışından ekran kartı getirmek saglıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdisi derken nereyi kastediyorsun bilemiyorum ama Kuzey Amerika'da normal fiyata, hele bide internet uzerinden ekran karti bulamazsin. Stokta yoklar zaten. Hepsi normal fiyatlarinin cok ustunde satiliyor.

Yurt dışı derken nereyi kastediyorsun bilemiyorum ama Kuzey Amerika'da normal fiyata, hele bir de internet uzerinden ekran karti bulamazsin. Stokta yoklar zaten. Hepsi normal fiyatlarinin cok ustunde satiliyor.

Avrupa Amerika fark etmez ucuz yurt dışında 1050 Ti ayarında Ekran kartları almayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı