Hayır.Merhaba, Almanya'dan iPhone 13 almayı düşünüyorum. Akrabam oradan alıp getirecek. Telefonun kendi fiyatı ve yurt dışı telefon kayıt ücreti (2700 TL) dışında ekstra bir masraf olur mu?
Akrabam almanyada yaşıyor zaten buraya gelirken alıp getirecek.Kayıt etmek için yurt dışına çıkılması lazım, pasaport vb ek ücretler.
Gerek yok yurt dışına çıkmaya. Akrabası kendi pasaportu ile kendi adına hat açarsa 2700 dışında masraf içermez.Kayıt etmek için yurt dışına çıkılması lazım, pasaport vb ek ücretler.
Akrabam Almanya'da yaşıyor zaten buraya gelirken alıp getirecek.
Gerek yok yurt dışına çıkmaya. Akrabası kendi pasaportu ile kendi adına hat açarsa 2700 dışında masraf içermez.
Bir yerden duymuştum doğruluğunu bilmiyorum ama ekstra gümrük vergisi falan oluyormuş doğru mudur?Gerek yok yurt dışına çıkmaya. Akrabası kendi pasaportu ile kendi adına hat açarsa 2700 dışında masraf içermez.
Bir yerden duymuştum doğruluğunu bilmiyorum ama ekstra gümrük vergisi falan oluyormuş doğru mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.