onur.6 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Herkese iyi günler diliyorum. Yurt dışından (Irak) dizüstü bilgisayar almak ne kadar mantıklı? Ne kadar sağlam?
Herkese iyi günler diliyorum. Yurt dışından (Irak) dizüstü bilgisayar almak ne kadar mantıklı? Ne kadar sağlam?
jandark Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 927 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 Garantisi olmaz. Fiyat çok makul ise alınabilir ama bir kaç bin lira için değmez bence bir sıkıntı çıksa minimum o kadar servis ücreti vereceksin çünkü.
Garantisi olmaz. Fiyat çok makul ise alınabilir ama bir kaç bin lira için değmez bence bir sıkıntı çıksa minimum o kadar servis ücreti vereceksin çünkü.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 22 Temmuz 2025 #3 onur.6 dedi: Herkese iyi günler diliyorum. Yurt dışından (Irak) dizüstü bilgisayar almak ne kadar mantıklı? Ne kadar sağlam? Genişletmek için tıkla... Değil. Fiyat cok degismiyor zaten. Riske değmez.
onur.6 dedi: Herkese iyi günler diliyorum. Yurt dışından (Irak) dizüstü bilgisayar almak ne kadar mantıklı? Ne kadar sağlam? Genişletmek için tıkla... Değil. Fiyat cok degismiyor zaten. Riske değmez.