Yurt dışından para transferi için en iyi kart nedir?

Furkan4310

Yoctopat
Katılım
1 Aralık 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yurt dışından hesabıma euro dolar cinsinden para gelecek ve ben bunu çevirebilmek istiyorum. Papara Black'i biraz araştırdım ama Papara dışında aktarım olmuyor diye biliyorum. İninal nasıl oluyor bilmiyorum çıkartabileceğim kart önerisi istiyorum. Uzun işlem gerektirmeyecek enazından bunlar gibi olsun. Önerisi olan var mı? Bir de yurt dışında ne kullanıldığını pek bilmiyorum. Avrupa'da Amerika'da Visa Mastercard diğermi bilgisi olan yazarsa sevinirim.
 
Yurtdışından para gonderirken UPT en düşük komisyonu alıyor. Doğrudan hesaba gönderince swift ücretleri baya yüksek. Tavsiyem bu şekilde -UPT- gönderip parayı döviz bürosu yada o gün en yüksek kuru veren bankadan çevirip TL'yi hesaba yatirmak olur. Eğer bir zorunluluk yoksa en mantıklı yol bu.
 
Wise veya payoneer tavsiye ederim. Düşük komisyon oranları var, parayı banka hesabınıza çekebilirsiniz hemen. Yerinizde olsam kriptoyu tercih ederdim.
 
Kim para yollayacak size yurtdışından? Eğer şirket ise onların derdi, eğer tanıdık ise tavsiyem kripto göndermeleri, veya bilmiyorum düşük komisyon nerelerde var...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı