Yurt dışından pixel 9 Pro XL almak mümkün mü?

İşlem illegal hocam bundan dolayı önermem yasak sanırım. Google'dan araştırmayla bulabilirsiniz.
Peki şimdi verdiğiniz bilgileri berraklaştırmak amacıyla soruyorum,
Pixel cihazlara IMEI atılmıyor, Samsung cihazlarda yurtdışı siteleri kullanmam gerek. Peki ya OnePlus? MediaTek işlemci kullanıyorlar sonuçta, MTK Engineering ile bu işlem mümkün olur mu?

Peki şimdi verdiğiniz bilgileri berraklaştırmak amacıyla soruyorum,
Pixel cihazlara IMEI atılmıyor, Samsung cihazlarda yurt dışı siteleri kullanmam gerek. Peki ya OnePlus? MediaTek işlemci kullanıyorlar sonuçta, MTK engineering ile bu işlem mümkün olur mu?

OnePlus 9 serisine kadar atılabiliyor ondan sonrasına atamıyorlardı şimdi çözdüler mi bilmiyorum. Yurtiçinde yazılımı en tepe cihazlar olarak mi 13T ve Pro versiyonuna atıyorlar bildiğim kadarıyla. Dirençli alacaksanız da mi 14 Ultra var.

OnePlus 9 serisine kadar atılabiliyor ondan sonrasına atamıyorlardı şimdi çözdüler mi bilmiyorum. Yurtiçinde yazılımı en tepe cihazlar olarak mi 13T ve Pro versiyonuna atıyorlar bildiğim kadarıyla. Dirençli alacaksanız da mi 14 Ultra var.
Xiaomi'lere hiç bulaşmak istemiyorum hocam, sanırım Pixel alıp kaydettirerek kazık yiyeceğim en sonunda

IMEI kayıt ücreti bu haldeyken yurtdışından telefon almak mantıksız hale geldi. Pixel telefonlarda 1 fiziksel SIM, 1 eSIM bulunuyor. Toplamda kayıtsız 8 ay kullanabilirsin. İllegal yöntemler işlemiyor. Ayrıca yurtdışından taksitle telefon alamazsın. Peşin ödemek zorundasın.

IMEI kayıt ücreti bu haldeyken yurt dışından telefon almak mantıksız hale geldi. Pixel telefonlarda 1 fiziksel SIM, 1 eSIM bulunuyor. Toplamda kayıtsız 8 ay kullanabilirsin. İllegal yöntemler işlemiyor. Ayrıca yurt dışından taksitle telefon alamazsın. Peşin ödemek zorundasın.

Ekstradan: Taksit olayını bilmiyorum da oradaki operatörlerden alınacaksa bazıları SIM kilitli veriyor sadece o operatörün hattını taktığınızda çalışır. Bir de pixel 8 serisi e sime geçmiyordu bir ara şimdi halen öyle mi bilmiyorum da 9 serisi içinde bunu kontrol etmesi gerekiyor.

Xiaomi'lere hiç bulaşmak istemiyorum hocam, sanırım pixel alıp kaydettirerek kazık yiyeceğim en sonunda.

Pixel alıp kaydettirmek yerine aynı fiyata 24 ay garantili sıfır yurt içi S24 Ultra alınabiliyor. Pixel 9 yarın öbür gün bozulsa yaptırma şansınız yok, ki yurt dışında bile Google cihazlarına çok iyi bir teknik destek sunmuyor.

Ekstradan: Taksit olayını bilmiyorum da oradaki operatörlerden alınacaksa bazıları SIM kilitli veriyor sadece o operatörün hattını taktığınızda çalışır. Bir de pixel 8 serisi e sime geçmiyordu bir ara şimdi halen öyle mi bilmiyorum da 9 serisi içinde bunu kontrol etmesi gerekiyor.

Pixel alıp kaydettirmek yerine aynı fiyata 24 ay garantili sıfır yurt içi S24 Ultra alınabiliyor. Pixel 9 yarın öbür gün bozulsa yaptırma şansınız yok, ki yurt dışında bile Google cihazlarına çok iyi bir teknik destek sunmuyor.
Hocam beni yurtdışından telefon almaya iten şey 36, 24 veya 12 ay taksit seçenekleriydi. Fakat şimdi bakınca pekde mümkün gözükmüyor. Bu arada instagramda reklamlarını yapan bir telefoncu kayıtsız telefonlari BTK onaylı işlemlerle 3500TL'ye açtıklarını söylemişler, ilgili fotoğrafları aşağı bıraktım bu yöntemi de teyit edebilirmiyiz?
Screenshot_20241025-172854_Instagram.jpg
Screenshot_20241025-172859_Instagram.jpg
Screenshot_20241025-172859_Instagram.jpg
Screenshot_20241025-172903_Instagram.jpg
Screenshot_20241025-173359_Instagram.jpg

Hocam beni yurtdışından telefon almaya iten şey 36, 24 veya 12 ay taksit seçenekleriydi. Fakat şimdi bakınca pekde mümkün gözükmüyor. Bu arada instagramda reklamlarını yapan bir telefoncu kayıtsız telefonlari BTK onaylı işlemlerle 3500TL'ye açtıklarını söylemişler, ilgili fotoğrafları aşağı bıraktım bu yöntemi de teyit edebilirmiyiz?Eki Görüntüle 2337018Eki Görüntüle 2337019Eki Görüntüle 2337019Eki Görüntüle 2337020Eki Görüntüle 2337024
Yalan. Hesabı yasa dışı işlemlerden şikayet edip engelle bence başkasını dolandırmasınlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı