Yurt dışından PlayStation getirirken nelere dikkat edilmeli?

demircosan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yurt dışından PlayStation 5 almak istiyorum. Gidip alıp yanımda getireceğim. Fakat gümrükte bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir bilgisi olan var mı? Eskiden açılmış konulara baktım fakat yeni kararlar yürürlüğe girdi mi onu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eurasia garantili ülkelerden birinden almaya dikkat edin, bu ülkelerden alırsanız Türkiye'de de garantiye gönderebiliyorsunuz.

Sayfa 18:

"Where SIEE has made this Product available for sale in the European Economic Area, UK, Switzerland, Albania, Andorra, Bosnia Herzegovina, Channel Islands, Gibraltar, Greenland, Isle of Man, Macedonia, Monaco, Montenegro, Republic of San Marino, Serbia, Turkey or Vatican City, this Guarantee is valid in all those countries provided the original sales receipt or invoice or other proof of purchase indicating the date of purchase and retailer's name, which has not been altered or defaced since the date of original purchase, is presented together with the Product within the Guarantee period"

Sayfa 52:

"SIEE’nin bu Ürünü Avrupa Ekonomik Bölgesi, Birleşik Krallık, İsviçre, Arnavutluk, Andorra, Bosna Hersek, Kanal Adaları, Cebelitarık, Grönland, Man Adası, Makedonya, Monako, Karadağ, San Marino Cumhuriyeti, Sırbistan, Türkiye veya Vatikan Şehri’nde piyasaya sürmesi durumunda, bu Garanti belirtilen bu ülkelerin tümünde geçerlidir. Satın alınma tarihini ve satıcının adını gösteren ve ilk satın alınma tarihinden itibaren değiştirilmemiş ya da tahrif edilmemiş orijinal satış fişi veya faturası ya da satın alındığına dair diğer belgeler. Ürünle birlikte Garanti süresi içinde sunulmalıdır."

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı