Dijital olan versiyonunu alacağım herhangi bir sürüm farkı vs dikkat etmem gereken bir husus var mı?
Dijital olan versiyonunu alacağım herhangi bir sürüm farkı vs dikkat etmem gereken bir husus var mı?
Yurt dışında yaşıyor musunuz, gidip alacak mısınız, yurt dışından sipariş mi vereceksiniz?
Bir şeye dikkat etmenize gerek yok. Normal işlemler. Nerde yaşıyor arkadaşınız bilmiyorum ama bazı yerlerde o ülkeden olmadığınız için vergi iadesi de oluyor. Yani daha iyiYurt dışına gidip gelen bir arkadaşım var fiyat olarak daha uygunsa oradan almayı düşünüyorum.
Bir şeye dikkat etmenize gerek yok. Normal işlemler. Nerede yaşıyor arkadaşınız bilmiyorum ama bazı yerlerde o ülkeden olmadığınız için vergi iadesi de oluyor. Yani daha iyi![]()
Olmuyor diye biliyorum. Sadece aldığınız yer için geçerli. Ama ağır darbe tarzı bir şey olmadığı sürece PS5'in sıkıntılı çıkma ihtimali çok çok düşük. 6 yıl önce alınan PS4'ler bile darbe almadığı sürece sapasağlam. Dijital Sürüm versiyonları de mevcut. Daha da kısaca orada eksik olan bir şey yok.Batum'dan getirecek arkadaşım yanında. Sizce ekstra dikkat etmem gereken bir durum var mı? Dijital sürüm versiyonları var mı? Eurasia garantili oluyor mu orada da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.