MetroGz Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Yurt dışından PS5 Slim almayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken şeyler var mı?
TheMaZi Hectopat Kek günü Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.997 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 MetroGz dedi: Yurt dışından PS5 Slim almayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışına gidip alıp mı getireceksiniz? Öbür türlü gümrükte kalır.
MetroGz dedi: Yurt dışından PS5 Slim almayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışına gidip alıp mı getireceksiniz? Öbür türlü gümrükte kalır.
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Yurt dışından alacaksanız tax free için belge almayı unutmayın mağazadan.
MetroGz Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 TheMaZi dedi: Yurt dışına gidip alıp mı getireceksiniz? Öbür türlü gümrükte kalır. Genişletmek için tıkla... gidip getireceğim oyunlarıda direkt almayı düşünüyorum yurt dışındayken internete bağlanıp alsam orda daha mı ucuzdur kaan_05 dedi: Yurt dışından alacaksanız tax free için belge almayı unutmayın mağazadan. Genişletmek için tıkla... teşekkürler mağazdan alınacağını bilmiyordum.
TheMaZi dedi: Yurt dışına gidip alıp mı getireceksiniz? Öbür türlü gümrükte kalır. Genişletmek için tıkla... gidip getireceğim oyunlarıda direkt almayı düşünüyorum yurt dışındayken internete bağlanıp alsam orda daha mı ucuzdur kaan_05 dedi: Yurt dışından alacaksanız tax free için belge almayı unutmayın mağazadan. Genişletmek için tıkla... teşekkürler mağazdan alınacağını bilmiyordum.
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #5 MetroGz dedi: teşekkürler mağazdan alınacağını bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam alışveriş fişide aynı görevi görüyor hocam siz yinede bi sorun derim. MetroGz dedi: oyunlarıda direkt almayı düşünüyorum yurt dışındayken internete bağlanıp alsam orda daha mı ucuzdur Genişletmek için tıkla... Hocam yani çok birşey değişmez aynı görevi vpn'de yapıyor ve çoğu site sabit fiyat kullanıyor dolar üzerinden.
MetroGz dedi: teşekkürler mağazdan alınacağını bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam alışveriş fişide aynı görevi görüyor hocam siz yinede bi sorun derim. MetroGz dedi: oyunlarıda direkt almayı düşünüyorum yurt dışındayken internete bağlanıp alsam orda daha mı ucuzdur Genişletmek için tıkla... Hocam yani çok birşey değişmez aynı görevi vpn'de yapıyor ve çoğu site sabit fiyat kullanıyor dolar üzerinden.