Yurt dışından uçakla gelirken kutunun açık olması gerekiyormuş. Bu şekilde yurt dışından kendisi için konsol getirenler hep bu şekilde yapılmasını tavsiye etmis. 0 risk.
Normalde yasalara göre her bireyin 1 adet vergisiz getirme hakkın var ancak 2.si için bir fikrim yok.
Ancak benim bir arkadaşım 1 tane kutulu 1 tane de kutusuz ps3 getirmişti 2 aydan uzun kalacaklardı.Bu benim uzun süre kalacağımdan yanımda getirdim diyerek hem bana hem başka bir akrabama daha ps3 getirmişi.
Hocam yolcu beraberi gelenlerden vergi alınmıyor, Ek-9 Yolcu Beraberi listesinde belirtiliyor hepsi. 430 Euro sınırı da baya aşağılara indi yanlış hatırlamıyorsam, değişmişti diye hatırlıyorum.
Merhaba yolcu beraberinde 8-10 farklı farklı teknolojik ürün gelse problem oluyor mu kutuları ile beraber ? Yurt dışını gezi hayalim var belki yanımda getireceğim eşyaları satarak gezi masraflarımı karşılarım diye düşünmüştüm ne kadar uygulanabilir bir fikir sizce bu ?
Mesela 2 tane ram. 1 Tane ekran kartı. Bir tane işlemci felan gibi imei numarası ve kayıt gerektirmeyen şeyleri getirsem problem yaşarmıyım ?