Çözüldü Yurt dışından PS5 getirtmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmetemirilgin

Hectopat
Ben yazın bir tanıdığa yurt dışından PS5 getirtmek istiyorum ancak 2010 yılında değiliz artık, gümrükte onu yutmuyorlar diyen var. 1 tane getirirse bir şey olmaz diyen var, gümrüğe takılırsa normalden bile pahalıya denk gelir diyen var, kesin net bir şey yazacak yakın zamanda yurtdışından konsol getirtmiş biri varsa veya konuya hakim biri bilgilendirirse sevinirim.

"Kara hudut kapısından giriş yapan yolculara muafiyet hakkı ayda en fazla 10 defa kullandırılır." Hava veya deniz yolu ile ilgili bir ibare bulamadım.
Deneme yanılma mı yapacağız yani 😄
"Kara hudut kapısından giriş yapan yolculara muafiyet hakkı ayda en fazla 10 defa kullandırılır." Hava veya deniz yolu ile ilgili bir ibare bulamadım.
Hocam yarın yurt dışına uçuşum var ps5 alsam ve 4 5 tanede kolunu ekstra olarak alsam gümrükte sıkıntı çeker miyim birde tavsiyeniz üzerine hangilerini el bagajına hangilerini bavuluma koyayım dönüş yaparsanız :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı